REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis, de revocare a şefei DNA?

Sunteţi de acord cu decizia preşedintelui Klaus Iohannis, de revocare a şefei DNA?

Replica API 10 iulie 2018 | 23:59 218

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa o sugi fraiere,derbedeule,golanule... Demiterea !!!
7
1
JOS CIUMA ROSIE !
4
6
In sila,tipul a respectat decizia CCR. Cu multa scarba fata de drepturile omului,tipul a semnat ca sa nu fie suspendat,asta fiind singurul motiv. Cat despre plecarea lui Kovesi,e cu cantec,pentru ca un singur om nu putea face tot dezastrul,ci vorbim de o intreaga retea de antiromani,de insi cu mentalitate de brute ,de stapani de sclavi,de odiosi. De exemplu,a crapat Ceausescu si azi avem sute de mici Ceausesti in toata tara,oameni josnici cu creiere de dictatori imputiti. Romania a incaput pe labele soioase ale celor ce colaborau cu Ceausecu si conduc azi,fara sa fie alesi prin vot.
10
1
Si unitatea de elita de la Ploiesti sa plateasca in fata legii!
11
0
Pai nu avea alta varianta,dupa ce a lalait-o citind pe silabe,poate se simte Afrodita dand-u-si demisia !
12
0
Bachetbalista fara creier a bagat romanii in inchisoare doar pentru ca averea Romaniei sa fie furata de strainii care ii sunt adevaratii sefi.
13
7
Dna kovesi este cea mai mare javra internationala care si a facut un imperiu de imagine prin nenorocirea unor oameni facandu le dosare la moment nascocind tot felul de nebuneli din cauza lipsei de pula a dnei codruta.Moarte in chinuri javro !!!.
11
9
voi astia de la replica , chiar nu va este rusine cu sondajele de rahat pe care le faceti??? stai linistiti ca presedintele actual nu o sa mai ...prezideze..
7
7
Cat de idioti pot fi romanii, aia care alearga dupa hoti sunt cei blamati. Fara cuvinte.
9
9
Care functionar, dupa ce a facut greseli majore in funtie, mai are tupeul sa-si aleaga locul de munca. Afara din magistratura pentru nerespectarea legilor statului roman si tragerea la raspundere pentru porcariile facute.
13
5
Trebuie judecata si trasa la raspundere daca se va gasi ca este vinovata!
17
8
Ce intrebare de IDIOT!Este ca si cum ,ai intreba daca santem de acord sa respectam LEGEA.Dar unii vor ANARHIE,NAZISM,STALINISM si...REZIST! SICTIR!!!
15
7
Sunt si cativa procurori buni in tara asta,care pot ocupa cu cinste pozitia de care si-a batut joc Kovesi.
11
10
Popor de imbecili. Atat am de spus.
8
18
Daca aveam minte imi dadeam demisia de mult. Numai eu stiu cati procurori incompetenti sau manevrabili am in subordine. Dar asa-i in toate ograzile cu bani foarte multi la salariu si pensie. Te gandesti cum sa-i cheltuiesti nu cum sa-ti faci treaba.
14
8
Lui Mickey Mouse Ciolanis i-a fost frica ca poate pierde totul. Dar tot din ciuma bruma face parte, chiar daca fortat s demis-o pe Cucuveaua Mov.
18
10
Cand dai cu matura gunoiul,nu inseamna ca va fi curat definitiv. De aia se tot inventeaza tipuri de maturi,de sisteme de inlaturarea GUNOIULUI. Da,era nevoie sa se stie ca popuatia totusi gandeste aproape corect,ca de aia a murit javra de Ceausescu,dar inca nu mor cei asemenea lui.
11
3
Cu impuscarea celor doua personaje.
7
9
vrem tva de 27 % la produsele agricole .fermele de pui de ingrasare o ducea regeste din recuperarea tva-ului de 24 %
1
10
Neamtului i-a trecut glontul pe langa ureche.
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218