REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Sunteți de acord cu desemnarea Irinei Rimes drept ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuşi 2020?

Sunteți de acord cu desemnarea Irinei Rimes drept ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuşi 2020?

Replica API 15 februarie 2020 | 14:40 448

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era mai buna Bianca Draguseanu macar ea si Brancusi aveau ceva in comun,viziunea spre INFINIT centimetrii infiniti de penis Bianca!Era si din Romania nu Rusia,pardon Moldova
1
0
de brancusi: v-am lasat saraci si prosti , v-am gasit si mai saraci si prosti!
4
0
Ea face bani. " Vocea si talentu". Nu are legatura cu cultura chiar daca e bine intentionata. Iar la scolile din Moldova pro-rusii de acolo nu au interes sa vorbeasca despre Brancusi. Acolo probabil exista doar artisti rusi la scoala. Eminescu este o mica exceptie doar pentru ca "e nascut din popor .... molldovean". Adica pentru invrajbirea si manipularea romanilor din tarile separate artificial de "sovietici". Cat priveste mari artisti sau inventatori romani , greu o sa se invete cum trebuie despre ei in rusificata Moldova.
3
0
La cum suntem noi....... trebuie neaparat sa fie pusa in toate functiile posibile de la presedinte pana la ambasador onorofic pe cine ? Ghici ? Pe DANIELA CRUDU . NICI PESTE 20 SUTE DE ANI ,NU O SA NE REVENIM,AVEM UN CAP DAR GANDIM CU PARTEA CU CARE NE CACAM,DAR CEL MAI AIUREA ESTE CA IL SI MANCAM CA SA FIE TOTUL FOARTE BINE .
7
1
prostane, angajarea prostilor in functii publice si in partid este specific doar pizdeilor, autisti, oligofreni si majoritatea senili! Dovada esti chiar tu! Asa ca ia o MU!E ca sa iti dispara gustul de kkt din gura!
5
3
Rominia s-a facut de ris cu asemenea numire ----la fel si Pnl care n-a fost in stare sa gaseasca o persoana care sa aiba studii in arte plastice si sa fie recunoscuta in lumea culturala din tara si strainatate ---Ce rusine ptr cultura romineasca
8
2
La cati cantareti, carciumari, papite au angajat in functii de secretari de stat, consilieri, directori mai conteaza inca o cantareata numita intr-o functie publica. La holera galbena toti ministri se intrec care sant mai prosti si care sant mai hoti.
8
6
cat de prost sa fii sa desemnezi o persoana care abia se exprima in limba romana, pentru ca gandeste in limba RUSA, sa promoveze romanismul si Romania?
12
1
ASA SUNT LIBERALI PROSTI.
6
6
IRINIA RIMA ,asta e ca aia "Dennis Rodman" si Kim? E trimisa de Putin?Cat de bine vorbeste franceza?un fel de Eugen Ionesco?Prut si Brancusi doar la accent ma cherie!Paris sau Chisinau tot aceaiasi cultura,in chirilica e si Le Monde,Le Fiagaro,Vogue Chisinau
6
2
Nu! Nuu.... Categoric: NU ! Cine-i asta? Nici nu stie sa vorbeasca romaneste. Are ea habar de arta romaneasca, cultura romaneasca,... de Brancusi ?? Incredibil! O soldoveanca, de peste Prut, cu un trecut "glorios" da, daa... Vai de noi si de politicieniii nostri!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369