REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteţi de acord cu desemnarea, pentru a doua oară, a lui Ludovic Orban, pentru funcţia de premier?

Sunteţi de acord cu desemnarea, pentru a doua oară, a lui Ludovic Orban, pentru funcţia de premier?

Replica API 14 martie 2020 | 22:08 1811

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muie ciumatilor galbeni in frunte cu mentorul lor plavanul sas si sica mandolina betivul de serviciu.
6
8
Daca nu vrea PSD-ul, lege.PSD este este partidul stat.Bine ca ati vrut-o pe Veorica ,mai idiotilor.
10
7
ne dam seama ca daca mata nu te fata pe tine si pe altii ca tine, acum o duceam mult mai bine! Cu siguranta!!
3
12
Am fugit de klaus si sica ca vroia sa ma regulez in anus.astia doi sunt poponari
6
9
Aceasta situatie sa speram ca va avea in final si o parte buna, si nu doar in Romania, sa speram ca ne vom da seama ca nu trebuie sa mai ajunga in functii de decizie si raspundere mascarici si incompetenti penibili: Trump, Macron, Merkel, iar despre ai nostrii ce sa mai spunem, indiferent de partid si la orice nivel. Sanatate tuturor si sa trecem cu bine peste situatia asta!
10
0
ar fi fost azi ,in aceste vremuri , daca era Vasilica prim-ministru si cu Olguta , Carmen Dan , Orlando..etc , ministrii ?!
14
8
la Ciuma rosie PZD. Moare Coronavirus Ciolacu de ciuda, ca a trebuit sa voteze guvernul lui Orban !
14
9
Vasazica era mai buna analfabeata de veorika. Huo!!!
15
13
Distrugem o tara ca sa aibe sica balalaica servici?Acum era nevoie de un guvern tehnocrat cu specialisti somitati.Avem ce meritam!
12
14
Trei zile mai tarziu, deja l-ati uitat pe Catzu, lepra pnleprelor. Cand vor aparea primele decese si apoi se vor duce in mii datorita incompetentei guvernului, atunci o sa plangeti, vitejilor.
11
13
sa cum am mai spus, prin cea mai inteligenta mutare politica a deceniului, pezedeul lui ciolan-cu este pus in situatia sa-si voteze cu mana lor, MU!A MEMORABILA pe care le-au dat-o fortele democratice din Romania! Bucurati-va pizdei, ca asa o sa va dispara mirosul de kkt din gura! Si asta nu-i tot, o sa dam cu votul in pizdei de o sa va dea sangele pe nas! Papagalilor!
10
10
mai conteaza? hai sa ne miscam cu corona asta si vedem pe urma pe cine votam la generale
12
2
Basescu este cel mai potrivit!
3
19
Sunt de acord cu toate tampeniile pe care le fac guvernantii condusi de insdusi marele babalau Iohannis. Romania chiar merita sa-i aiba pe d'alde astia la putere iar dupa ei sa vina alti netoti,adica aia de la USR. Romanii nu merita ceva mai bun,pentru ca orice este bun va fi batjocorit. Lasa asa,romanilor le place sa balteasca in mizerie,sa aiba motive de ura si sa fie bucurosi ca sunt condusi nu de elite,ci de melteni ca orice meltean din fundul carciumii.
10
10
noi klaus si sica iti dam o mooie frumoasa din partea pnl.
5
12
NU ! ESTE UN POLITICIAN CARE NU ARE ONOARE : UN PAPAGAL .
11
12
Pai ba Fatalaule, daca ordinaru asta betiv si iresponsabil si-a depus demisia tot pe el il desemnezi. Ba nu te mai juca cu tara asta, ca nu-i jucaria ta, chiar daca spalatii pe creier te-au votat cu 70%.In toata tara asta nu exista alti oameni mai valorosi decat Iohanis- 6 case si Orban iresponsabilul.
11
12
ciuma galbena tifosu sa va manance ,,respectati legile tari ,,Ati votat un bavarez care nu respecta tara .
12
16
Da! Daa... Are experienta politica, 30 de ani. Este HOTARAT, FERM, TENACE... Vorbeste putin si face mult, este SERIOS, da. Nu ca ciumatii, care vorbesc mult, prost si fara rost, care mint, fura, dezinformeaza.....
17
15
macar stie care e situatia cred ca nu mai e timp de mofturi si orgolii Pana si PSD istii au inteles Nu i agreez deloc pe PSD isti ca au facut multe greseli 30 de ani Pt gestul de ieri si de azi sper au un punct de admiratie
12
7
MUIE CRIMINALILOR SI CORUPTILOR DIN PSD!
13
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218