REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sunteţi de acord cu desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie?

Sunteţi de acord cu desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie?

Replica API 28 decembrie 2019 | 07:39 223

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectia nu trebuie desfiintata. Daca o desfiintati apar iar tot felu de Portocala si Lucica. Este singura chestie care ii sperie cat de cat pe magistratii nostri
1
0
Mi se rupe pula de justitia voastra.Noi interlopii de top ai coloniei romane suntem pe val si in cateva saptamani voi fi liber.Interlopii si proxenetii liberi la futut iar prostimea la munca si puscarie asta este deviza sistemului.Noi suntem organul !!!.
7
1
Desfiintati toata justitia. Asta nu este justitie este bataie de joc.
7
3
cred cu tarie ca mai intai trebuie adoptata urgent o lege a raspunderii magistratilor apoi trebuie modificata un pic modalitatea de functionare a sectiei prin stabilirea cara a rolului acesteia in cadrul parchetului general
7
3
In Romania justitia nu functioneaza pentru ca magistratii nu sunt trasi la raspundere pentru greselile lor. Nu pori vorbi de lupta impotriva coruptie atata timp cat nu vrei sa investighezi coruptia din justitie. Cei care tipa jos coruptii sunt tocmai aceia care sunt corupti si protejati de coruptie.
7
4
Absolut deloc! Jos labele de pe Sectia Speciala, singura garantie a faptului ca nu vom mai vedea oribilitatile acelea de catuse la televizor- nutret pentru fraieri, in timp pe tara era devalizata prin furaciuni de nimeni investigate.
8
9
Klaus era cu Justitea nu cu Justitia
7
4
probabil ca cei care sustin Sectia Speciala , SS , sunt rude sau prieteni ai lui Pastaie , fostul Primar cu nume de conserva sau ai lui Porcusor .
4
20
DNA-ul ii verifica.
9
14
Daca se desfiinteaza aceasta sectie cine mai verifica magistratii corupti?Ori plecam de la premisa ca nu exista asa ceva!S-o credeti voi,colcaie de dansii!
19
10
Ba ala de la ciumati, tu realizezi cat de cretin poti sa fii, cu Dragnea si cu visurile tale erotice sau cu halucinatiile substantelor.Dragnea l-au bagat in puscarie handicapatule si cand functiona Sectia. Esti spalat pe creier baiatule, mergi la prostii tarii Orban, Catu, Turcan, interlopul ala din Vrancea, aia de la Educatie sa iei lectii. De la astia ai ce invata, prostanacule.
11
14
Nu sunt PSD-ist , am vrut sa mentionez ca sa nu se inteleaga ca din cauza asta as vrea ca sectia de investigare a infractiunilor din justitie sa functioneze . Este normal sa functioneze pentru ca dupa cum se vede , sunt foarte multi corupti in sistem si este nevoie de cineva care sa ii verifice . Cand nu va mai fii nevoie se va desfiinta aceasta sectie .
14
9
Pnl si-a pus fortat prefect un om de al lor fara respectarea prevederilor legale. Omul nu are vechimea prevazuta de lege in functia de functionar public. Functia de prefect trebuie sa fie apolitica! Asta e normalitatea pe care o vrea johaniss?
12
10
Eu sunt kwj cel care asta vara am facut referendum pe justitie si a ti votat.Acum m am intors precum curvele de ce sa sufere procurorii mei sa fie trasi la raspundere ptr golanelile lor?.De limbisti ca tine are nevoie kwj si sica mandolina limba ta ma pastreaza mereu proaspat pe mine si Carmen.Fiti activi cu limbile voastre aspre ca tot pnl ul meu sa fie curati ca lacrima la oute.Succesuri depline maxime !!!
9
9
Daca esti prost, asta e, nu e vina ta, asa te-a facut Dumnezeu. Dar daca esti pizdeu oligofren, asta este insa alegerea ta, fraiere! Uite cum stau lucrurile: siij-ul este o institutie creata de borfasul de dracnea cu scopul de a pune presiune pe judecatorii care urmau sa dea sentinta in dosarul care l-a trimis acolo unde ii este locul, in puscarie! Problema este ca atunci cand nu mai este pzdeul la butoane, ORICE PARTID se poate folosi de siij ca sa-si protejeze infractorii! Acum ati inteles si voi, inteligentilor pizdisti, cum se pune problema? Daca nu, spuneti si va traduc in dancileza!
16
22
Ne-am intors in epoca Basescu. Asta maritam? Sigur, nu asta am votat?
19
6
Nu era klaus cu justitia???.Nu a facut el referendum cu justitia?.
21
7
Pnl a inceput prost si continua si mai pprost
24
12
cine altcineva este de acord cu desfiintarea sectiei , decat infractorii din justitie
29
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367