REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sunteți de acord cu faptul că au fost eliminate pensiile speciale?

Sunteți de acord cu faptul că au fost eliminate pensiile speciale?

Replica API 29 ianuarie 2020 | 21:20 206

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muistii de PNL isti au votat cu doua maini introducerea pensiilor speciale si acum se dau ce ceasul mortii. Ce spune atunci curva de Gheorghiu dar Tariceanu PNL ist la vremea respectiva sau Valeriu Stoica sasaitul de serviciu al partidului muist ?
8
2
Este foarte bine cum s-a procedat. Dorim sa fie anulate toate pensiile speciale si indemnizatiile, si sa fie recalculate toate pensiile la pensionarii care deja incaseaza pensia speciala pe langa cea normala. Nu trebuie sa le anulam numai de acum inainte. Sa fie anulate si retroactiv.
4
3
Valeriu Stoica va spune ceva de pensii speciale ,,da Ghiorghiu,, asa nu mai sugeti pooola psdeului ,,voi ati creat pensiile speciale,,asa moooe pnl.
4
7
COMUNISTI AU CREIAT CLASA PRIVILEGIATA . PENTRU CA SA PRIMEASCA LA SCHIMB DIN PARTEA CELOR PRIVILIGIATI AJUTOR . TERGIVERSAREA DOSARELOR , NEURMARIREA PENALA , PEDEPSE MICI ETC . PARTID SOCIALIST CARE SA PRODUCA DIFERENTE ATAT DE MARI INTRE CLASELE SOCIALE . DOAR COMUNISTI INFRACTORI DIN ROMANIA AU PUTUT SA FACA ASA CEVA . ESTE DE ASTEPTAT CA CCR SA SE EXPRIME IN FAVOAREA CELOR PRIVILEGIATI . PENTRU CA SI CURTEA CONSTITUTIONALA SUNT PRIVILEGIATI .
10
2
Nu s-a eliminat nicio pensie speciala, doar o foarte mica parte din ele... au ramas cu pensii speciale serviciile, securistii si militienii...
8
9
CCR NU VA ADMITE SI VA TRIMITE IN PARLAMENT LEGEA CA NECONSTITUTIONALA.MANGLE SAU FRECTII MARCA PNL
9
4
Facand abstractie ca sigur nu trece de CCR sunt si prosti in scrierea legii deoarece prevede ca DE LA INTRAREA in vigoare a legii,adica cei in plata raman cu ele si se si mai indexeaza.SOLUTIA impozitul progresiv pe toate veniturile ,ca doar la unele este neconstitutional.
5
4
PSD a creat artificial o clasa sociala privilegiata,formata din rude si clientela politica, exact ca in Evul Mediu.Oamenii astia care isi spun "de stanga" numai de stanga nu sunt si nu pot trai fara privilegii.Pesedistii sunt mai rai decat comunistii.Ceausescu era mic copil pa langa acesti nemernici,imbuibati cu ceafa groasa ce in mod fals isi spun "de stanga" Sictir ,PSD ! PSD,o clica.
12
4
Nu s-a eliminat mare lucru. De fapt vom vedea ca poate nimic dupa contestatiile legale. Privilegiatii, nobilii societatii, vor primii in continuare sumele sub denumirea de pensii speciale, pensii de serviciu, pensii diverse suplimentare. Noi plebea, vom avea si pe parcursul vietii salarii de kko si pensii din mila. Sa nu uitam si toate alte pomeni si gratuitati care se acorda la noi, in tara noastra "superbogata", pentru diferite categorii sub diferite motive studenti, elevi, parlamentari, it-isti, etc. fara ca societatea sa castige ceva in schimb cum e in alte tari.
17
2
Bravo PNL !
8
9
nu s-au eliminat. praf in ochi. ura!!!
11
6
nici nu trebuia sa existe asa ceva.
9
4
Nuu! Legea e neconstitutionala!
8
8
WOW s-au eliminat 5% din Pensiile Specialeee....din 7 miliarde anual recuperam 300 milioane.....WOWWWW ... aplaudati Prostilor !! Noi am facut noi am dres....Circ ieftin facut de oameni ieftini...
12
9
din rinichi
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369