REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteți de acord cu legalizarea prostituției?

Sunteți de acord cu legalizarea prostituției?

Replica API 25 august 2019 | 07:48 429

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca selegalizeaza nu inseamna ca nu vor mai fortate sa se prostitueze ci din contra vor avea acoperire legala! Dupa o bataie zdravana din partea procurorilor complici si brutelor de jandarmi o sa decalre si parintii ca au fost de acord si ca au indemant-o sa se prostitueze!
2
0
Daca hoasca de acasa e creponata iar cea de la bordel ii porneste piciorul din maseaua de minte unde ma sfatuiti sa duc pensia?
1
0
moarte pestilor ! moarte curvelor !
4
1
Nu e important ca fetele ar fi abuzate oricum,ci important este ca procurorii,judecatorii,politistii si securistii,dar si militarii din NATO de la noi sa poate merge legal la bordel,nemafiind necesar sa li se aduca fete de interlopi,pe blat. Daca interesele unor caste sunt satisfacute,ce va mai pasa de parerile oricum neluate in seama ale romanilor? Fetele sa fie silutie,barbatii insclavizati,lumea sa bea bere si sa mance mici si pateu cu fainosag,pe manele,ca asa e bine . Si sa nu uitam sa ne laudam rahaturile pe care tot noi le votam dupa lozinci,nu dupa capul nostru. Care cap?
4
0
Toti cei care sunt de acord, voi sunteti intregi la cap? V-ar place ca ducandu-va intr-un bordel sa va intalniti cu mama, sora, sotia sau fiica voastra? Prin legalizarea prostitutiei, in loc sa se combata traficul de fiinte umane si vanzarea lor se legalizeaza de fapt acest lucru si se ajunge la a vedea femeia, barbatul, copiii ca obiecte sexuale, nu ca oameni. In tarile unde prostitutia e legalizata, fenomenul acesta nu a scazut, ci s-a amplificat. 90 la suta dintre femeile care practica prostitutia sunt sau au fost fortate la acest lucru. Decat sa platiti o prostituata, mai bine faceti laba.
4
4
Da ---daca fetele vor asa ?---si sint proaste de bubuie sa faca meseria asta
0
1
Nu, ceea ce se desfasoara acum ilegal va fi la vedere, iar fetele traficate si abuzate vor suferi in continuare. Ar fi utila incriminarea severa, cu multi ani de inchisoare a cumpararii de servicii sexuale, si peste 20 de ani pentru traficul de persoane si proxenetism.
2
4
prostitutia e legalizata de 30 de ani, de cand exista parlamentul, singura chestie ca acolo cei mai multi sunt prostituate masculine.... cati mizerabili d-astia din parlament cu tot soiu de organe au afeceri in domeniu... de ce ar da 50-60 la suta impozit
6
1
Legalizata si verificata.
5
1
Daca legile deja existente ar avea si oameni care sa le aplice cu fermitate si fara exceptii de nici un fel ar fi un pas enorm catre civilizarea Romaniei. Deci,ce facem cu cei ce nu stiu,nu vor,sunt dobitoci,sunt corupti si ca reprezentanti ai autoritatilor statului se poarta ca infractorii? Legalizarea prostitutiei? NU ! Dezincriminarea ei ,DA ! S inca un DA,inchisooare pe viata traficantilor de oameni indifferent in ce scop,acesti traficanti fiind de fapt anti-oameni,personaje ce se cer a fi evacuate din societate spre binele societatii.
1
3
scrieti fraierilor!!!.Atunci suportati muia in gura de la procurori.
4
0
CEI MAI ESCROCI SI ORDINARI SUNT PROCURORII DE CACAT AI ROMANIEI DNA SI DIICOT.CARACAL EGAL CERNAVODA IDEM TOATA ROMANIA.ACESTI ORDINARI IN NUMELE JUSTITIEI SUNT MANA IN MANA CU INTERLOPII SI PROXENETII.NU SE REZOLVA NIMIC DRAGI ROMANI DOAR MANGLE SI FRECTII.ULTIMA SOLUTIE MITRALIATI CA PE FAMILIA CEAUSESCU ADICA PUSI LA ZID ACESTE ZDRENTE NUMIT PROCURORI
9
0
Ce spuneti de scoaterea in afara legii a procurorilor si securistilor corupti,impreuna cu poitaii si ati nemernici? De o legislatie care sa favorizeze economia reala,nu bisnita denumita afacere,in care iei ,adaugi la pret si vinzi la fraieri? Poate ca fetele ce vor sa castige din futut vor si libertate,nu sa fie taxate de stat impreuna cu interlopi civili sau in uniforme. Nu intelegeti ca oamenii vor libertate si nu schingiuirea sufletelor? Atunci mai bine dictatura inca un secol,sa va vindecati dracului. La ce bun sa mai votam liberi niste legi impotriva noastra? Legalizati si crima,sclavajul
7
0
Da,da,da mi-e dor de pisda ca de mama,m-am saturat de laba ca ursul de ghinde!
9
2
Am 4 fete la produs la summerland !! cine crezi ca vine la ele ? Politia , DIICOT , SRI , toti greii .. gura mica astia aici .
8
0
Da, sa le puneti pe mamicutele voastre la bataie.....
5
10
politia,diicot,dias,transporturi speciale si alti cacati care ne asculta in pula non stop ei ce mai fut sau ce spagi mai iau de la interlopi si proxeneti?. Nu lasa cei amintiti mai sus sa le ia cineva spagile.Asteptam legalizarea prostitutie si desfiintarea celor 1 milion de clanuri care traficheaza carne vie in Romania.
20
1
numai sa ii fac sex oral lui besescu si lui ebba, aia cu buzele ca la maimuta.
1
9
INAINTEA PROSTITUTIEI chiar daca o sa se supere proxenetii si parlamentarii ca ei isi doreau fete minore si prostituate multe DAR ASTA E!Adica e legal sa iti rupi pasarica,sau anusul,sau gura dar sa fumezi e ilegal?Sunteti prosti ca seful de post abuzat de primar
7
11
Pedepsirea proxenetilor cu inchisoare pe viata,impreuna cu violatorii si pedofilii. Astia nu mai pot fi reeducati.Prostitutia pe cont propriu este suficienta,fiecare om fiind stapan pe corpul lui. Legalizare inseamna taxe si impozite la stat,deci statul devine tot un fel de peste. Pe urma,bordelurile oricum ar fi conduse tot de pestii de azi,fetele tot abuzate acolo si oameni din institutiile statului atrasi ca si client favorizati de abuzatori.Adica nu s-ar schimba multe,dacat ca pe langa pesti, fetele ar fi obligate sa plateasca si statul. De raspunderea magistratilor ce ziceti,ca e mai buna
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218