REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sunteţi de acord cu mitingul organizat sâmbătă de PSD?

Sunteţi de acord cu mitingul organizat sâmbătă de PSD?

Replica API 8 iunie 2018 | 00:41 252

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt in greva fiscala, pentru ce sa mai platesc taxe ? Sa se duca dracnea in Elvetia cu concubina sa ii ia ceas de 70000 de euro ? Sa plateasca laudatorii si sa ii aduca in bucuresti pe banii mei ? Bah voi sunteti nebuni ? Pana nu publica statul, primariile pe ce ne cheltuie banii si cum, de la A la Z, sunt in greva fiscala, punct Votez cu banu de acum ca sa Ii usture ! Cu acesti talhari e singura metoda !
0
0
cu LAMAIE IN LOC DE GUTUIE PENTRU ANTI PSD.Sa le sugeti chilotii plin de cacat si corapii imputiti.
3
8
Se aduna cretinii neamului . Leprele folosind institutiile statului , vor sa fure si sa minta in continuare . De aceea au nevoie de marsul descultilor de caracter , analfabetilor , iresponsabililor din spatiul mioritic . Niste limbrici si viermi toxici pentru popor ... De-ar crapa si de a-i lua dreacu pe pacalici ... Partidul mascaricilor !
13
2
au incurcat-o PNL-eprele si "u....s....r...-leprele"...vor fi luati in furci impreuna cu Ficusul lor Teleghidat de la Cotroceni...Si asa Ficusului Cotrocenist ii place "scarmaneala" la Ochiul Maro....
3
4
MITING PTR CE?
7
1
suntem cea mai tare tara...si astia protesteaza impotriva abuzurilor...pai mosilor voi stiati ca miron cozma..liderul minerilor...si alte denumiri...are certificat de victima a mineriadei? stiati? ptr ce plua mea protestati voi? ca dragnea are dosare si merge cu tufa aia sa ii ia ceas de 385 ooo de euro?
13
1
mitingul pomanagiilor,al clanurilor de analfabeti facuti la universitati de la colt de strada apoi angajati la stat, al putorilor cu pensii speciale pensionati la tinerete care nu au facut nimic pentru tara asta,al puturosilor si betivilor. nu vedeti ca genetic poporul asta trbuie condus prin dictatura ca toti oamenii destepti pleaca si osa ramana doar prostii.
14
2
O intrebare cretinoida.Sigur ca putzoii si propaganda le tremura chilotii de frica unui miting.Dar si mai frica le este ca Marea Tacuta de oameni incepe sa dea semne de trezire si asta nu le place! GHINION!
8
5
hotul striga hotul.au innebunit de tot.
18
2
Doar tembelii aia cu hastag in loc de neuroni au dreptul la mitinguri,mai ales sa fie neautorizate si sa sprijine tortionarii de azi ai regimului antiromanesc. PSD-ul este un partid de blegi,a lasat sa prolifereze sistemul de bande ,de rapciugi care au in capete doar niste lozinci tembele si urla fara sa stie chiar impotriva propriului viitor mai bun. Daca aia cu LGBT ai dreptul la miting,de ce nu ar avea dreptul si PSD-ul,sau oricare altcineva,cu aprobari legale? Da,se supari un snop de cretini,si ce daca ? ! Romania mare nu gandeste cu curul, sparcait ca prostovanii cu hastag,asta e sigur !
6
7
multi, dar...
9
1
O gaselnita neocomunista
9
5
sambata este recensamantul prostilor la mitingul PSD. Se estimeaza 300 000 plus alti 3 milioane care nu au gasit drumul. Sa iesim la vot data viitoare si.cosmarul se va termina.
17
3
Nu! Nuuu... Un alt mare circ al pesedeilor: ei conduc, ei decid, ei sunt la putere si tot ei fac miting ??!! Impotriva cui ?! Au nemultumiri !? "Se dau in spectacol", pe timpul si banii cui ?! Cand mai si muncesc ??!!... Rezultatele se vad: HAOS TOTAL, minciuna si promisiuni !! Sau se insoara Dragnea, o nunta la scena deschisa !?
16
4
hotiii isi fac culcus pe prostia prostilor !
12
4
Sondaj: Sunteti deacord ca fituica Replica este organul de propaganda media al PNL&USR??
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614