REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sunteţi de acord cu modificările aduse la Codul penal?

Sunteţi de acord cu modificările aduse la Codul penal?

Replica API 5 iulie 2018 | 00:37 491

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Site aservit PSd-ului, de ce la stirile cu Stroie nu puneti rubrica de comentarii cotizeaza bine? .....numai gunoaie comenteaza postaci platiti de PSD din banii publici...mai bine faceti un articol si demonstrati cum Stoie ne da sa bem apa din Dunare si apa din izvoarele Drobrogei este vanduta la Israelieni
6
1
sunte rezistent. Rezist la orice chemare la munca. mai bine stau in piata toata ziua
1
4
pentru ca suntem condusi de altii
3
5
Consiliul europei cere Romaniei sa astepte avizul comisiei de la venetia in cazul codurilor penale ...oare de ce ...
9
2
mishu ..nu esi decat un pishu al marelui dragnea...aia de care vb tu au fost si la mitingurile cu rosia si etc..tu esti doar un pishu mic.ce are acum multinationala cu hotii??daca ti place sa fii furat taci in plm mea.sau eestisi tu un hot care sta ascuns?
8
8
tefelistii, hastagienii astia ce demonstrati si strigati de zor coruptia,coruptia nu aveti nimic de comentat pe aici ? Va este oare rusine ca sustineti politia politica si republica procurorilor ,ca sunteti antiromani si aprobati politicile multicorporatiste ? Nu v-am vazut la mitinguri cand se taiau padurile ,cand s-a vandut petrolul ,aurul si acum gazele naturale ,terenul arabil al tarii il lasati sa fie vandut la straini sau lucrat de ei, ca voi stati cu curul in piata Victoriei ,ca va pute la tara si la munca in general.Vreti o tara ca afara, treceti cu adevarat la munca nu la proteste !
10
14
Fata de altii ce comenteaza bazandu-se exclusiv pe propaganda ,eu chiar am citit despre ce e vorba. Da,modificarile sunt bune,nu destul de severe totusi fata de abuzatori. Orice om care lucreaza pe salariu este responsabil de ce si cum lucreaza,asadar nimeni nu trebuie sa fie exceptat de la raspundere. Daca procurorii vietii nu vor raspundere,atunci nici medicii,muncitorii,controlorii de trafic aerian,militarii sa nu raspunda,sa nu fie sanctionati administrativ sau penal. Dai buleli intentionat,faci lucruri impotriva cuiva,bine,sa fii la fel de imun ca procurorii pulii.
14
5
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis..
10
17
Iohannis ,Kovesi,Coldea vor sa transforme Romania in Puscaria Guyana ?.
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614