REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteti de acord cu o ordonanță privind amnistia și grațierea?

Sunteti de acord cu o ordonanță privind amnistia și grațierea?

Replica API 15 decembrie 2018 | 23:43 312

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arme pt autoaparare si ciuruita orice cioara e prinsa la furat. sa se traga 2-3 focuri de avertisment catre cap si apoi sa se someze "stai ca trag la picioare!" Daca cioara este ranita sa se traga 1 foc de avertisment in plan vertical sub barbie.
0
0
daca ordonanta golanilor va trece,vom fi obligati sa ne baricadam in case...sa stam ascunsi..sa nu ne vada infractorii,care au foamea in gat...vom fi cu frica-n oase...copiii nostri vor fi neprotejati...infractorii se vor razbuna pe cei nevinovati...atentie...urmeaza vremuri grele...in aceasta tara niciodata nu va mai fi liniste...
10
1
Nu! Nu asta este urgenta. Au rezolvat tot ce-au promis prin programul de guvernare?! Ce fac cu legea pensiilor, ce au facut cu legea salarizarii,... investitii, drumuri,....etc. ?? Rusine!l
10
2
Nu pot sa cred ! 33% dintre noi fura pe cei 66% ? Atunci suntem un popor de hoti.
9
1
Fereasca Dumneze de o guvernare USR PNL, Ciolos si fostii pedelisti, o sa ajungem sa-i regretam pe pesedisti, asa cum am facut-o pe vremea lui basescu. Mai bine aleg raul cel mai mic.
6
16
Ai scris mult prost si degeaba, pe scurt puteai sa zici sunt o sluga de infractor care posteaz la comanda pe 2 lei.
11
5
Multa lume habar nu are despre ce e vorba in ordonanta aia. Sa tii nevinovati in puscarii nu eswte tocmai ce se vrea intr-o tara ce se pretinde normal. OK,Romania a inceetat de mult timp sa fie normal iar multi chiar balesc dupa o forma de dictatura dar pentru altii. Ce sa faci,cand e dictatura e pentru toti,inclusiv pentru prostii care se infoaie acum crezand ca pe ei nu-I atinge. La fel au facut si germanii cand au votat cu gastile lui Hitler. Degeaba le-a parut rau apoi,cand au inceput sa fie executati de GESTAPO inc inainte de inceputul razboiului. Vreti regim de cacat,votati PNL si USR.
6
13
...muita cu lamaita PSD...
13
6
INTERESANT CATI POSTACI ARE PSD SA CITESCA PRESA LOCALA SI SA INFLUENTEZE PRIN COMENTARI ,IN FINAL MUNCA VOASTRA E IN ZADAR , MUIE PSD
21
7
de cand au luat guvernarea justitie si numai justitie. sa o dea si pe asta si apoi poate se apuca de lucruri serioase investitii autostrazi spitale scoli.
6
9
as fi fost impotriva doar daca viza JAVRELE Hastag-PNL-EPRE acestea fiind sortite doar eradicarii prin metode "legale"....Motto : MUIE cu Spuma Vesnica tuturor JAVRELOR Hastag - PNL-EPRE.
8
14
Aseara la tv cred ca Dragnea trasese ceva la masea dupa cum comunica cu Eugen cu Darius--ex Darius ai fugit ?--Astia ne conduc o trupa de bezmetici cu comportament de maidan
17
6
Iohannis ignora justitia si este mai sus decat ea este momentul ca si ceilalti romani sa o ignore si aiba act de clementa.Imediat amnistie si gratiere ptr Romania !!!. Adica familia Iohannis a ciordit n case si nu raspunde penal de ce alta persoana din Romania sa raspunda penal.Trebuie sa fim egali ptr ca asa este normal.
6
15
Conform principiului egalitatii in drepturi, mi se pare normal ca hotii din puscarii sa fie egalii in drepturi cu hotii liberi din politica romaneasca.
5
11
La gratii cu parlahotii!
10
3
Sugi tu pula schizofrenic , care posteaza aceleasi ineptii..
8
4
Dati mai rapidi amnistia si gratierea ca mi-am insusit critica,regret fapta si deja ma gandesc la alta!
10
11
as fi fost impotriva doar daca viza JAVRELE Hastag-PNL-EPRE acestea fiind sortite doar eradicarii prin metode "legale"....Motto : MUIE cu Spuma Vesnica tuturor JAVRELOR Hastag - PNL-EPRE.
9
20
Multi comenteaza fara sa aiba habar ce scrie in acea lege sau se iau dupa diversi propagandisti carora le este frica de dreptate si justitie normala.
5
14
Sa nu ii mai lasam pe intretinuti social sa ne dicteze viata si pe functionari publici care au salarii babane . Hai sa ne mobilizam sa ii scoatem la vot si pe cei din famile mai comozi si sa votam un partid care sa faca ceva si pentru noi nu doar pentru salariile lor si pensiile lor . Daca nu ne vom mobiliza si nu le vom arata acestor infractori ca sa terminat cu hotia , ne vor calca in picioare .
20
7
categoric NU-aceasta ordonanta are numele pe ea- puscariasul draknea si a lui haita de hoti. Dar, nu se opresc aici- vor descriminarea abuzului in serviciu , adica sa ramana cu banii furati si sa fure cat pot ca legea le permite, sa li se ridice se chestrul de pe averile supuse acestuia si apoi sa-si vada linistiti de viata de huzur, pensii speciale pe care, in nesimtirea lor fara margini, vor sa le mai creasca putin, desi saracii mor, la propriu neavand acces la un trai de supravioetuire. Rusine nemernicilor, la puscarie, pe viata- haita completa
28
7
Scoateti probele video sa scape Pandele a lui Daffy Duck Firea!Scoateti tot din puscarii,ne dorim west ul,macar salbatic ca ala occidental nu ne place!Vrem Anarhie si AMNISTIE!Suntem pentru eliberarea borfasilor a traficantilor de persoane si interese!Vream sa fie HAOS si IDIOTII COMUNISTI IMPREUNA CU MORTII ION ILIESCU SI ROMAN vanzatorii Romaniei sa fie OMAGIATI ca moastele!Dragnea pe un cal cu manere si Dancila la paralele inegale!Vrem incultii la si pilosii si acum de ce nu si puscariasii liberi! TRAIASCA ANARHIA ca NE AU FURAT DEMOCRATIA
17
7
degeaba comentam si ne enervam ca fac tot ce vor ei si isi bat joc de oameni legea este curva ca si demnitarii nostri
22
6
In primul rand sa se aplice ferm cea a raspunderii magistratilor,ca niste schizoizi sau slugi ale mafiotilor sa nu mai bage nevinovati in puscarii. Apoi da,sa fie eliberati toti cei inchisi pe nedrept si sa fie compensati. Da,sa ramana inchisi toti cei periculosi pentru societate si chiar sa se mareasca pedepsele pentru infractiuni cu violenta,trafic de droguri si personae,inchisoare pe viata criminalilor chiar daca au varste mai mici de 18 ani. Societatea este pentru cei ce contribuie la dezvoltarea ei,nu pentru infractori.
7
14
de toti romanii...Familia Iohannis este mai presus de lege.De aceea prostii sunt la puscarie iar smecherii liberi.GRATIEREA SI AMISTIE URGENTA MAXIMA !!!
10
27
Lenea romanilor de a nu iesi la vot , astazi ne costa pe toti . In ziua alegerilor ii loveste pe romani lenea si nepasarea . Acum dragi romani avem ce meritam . Daca lenea nu era la romani , astazi cei care au puterea , puteau sa raspunda in fata legi .
24
7
as fi fost impotriva doar daca viza JAVRELE Hastag-PNL-EPRE acestea fiind sortite doar eradicarii prin metode "legale"....Motto : MUIE cu Spuma Vesnica tuturor JAVRELOR Hastag - PNL-EPRE.
11
36

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218