REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteți de acord cu suma la care vor ajunge alocațiile din vară?

Sunteți de acord cu suma la care vor ajunge alocațiile din vară?

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:13 301

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cretinu sunt cei care nu voteaza PpSsDDDD. acest partid poate vota o lege prin care fiecarui roman, incepand cu 2021 fiecare roman sa primeasc un milion de euro, o vila cu piscina, un ferari in curte si o curvulita sau un curvuloi, in functie de ce vrea fiecare. asa ca votati ppppssssdd
2
0
Dar de ce din vara? pentru rachete s-a platit in avans, de ce? Taxa pe lacomie de ce a fost scoasa? pentru ca ... PNLepra.
0
2
Pt. clica ciumei galbene sunt bani. La Min.Finantelor erau 3 secretari de stat, acum sant 4 , ca tb. sa imparta ciolanul si cu Base si cu Tariceanu si cu ungurii. Unde-i economia. Numai idioti in Guvernul asta, a tunat si i-a adunat. Poti sa spui ca Cutu e mai prost decat Bau-Bau de la munca, poti sa spui ca Turcanca e mai proasta decat Anisei sau decat Grinda. Toti la fel, o apa si-un pamant. Urlau de autostrazi, pai ieri au spua amin la cea dintre Comarnic si Brasov. Tot amin au spus si pt. Tg. Neamt-Iasi. Panarame, circari, bufoni, numai ministri nu sant astia de la gripa galbena.
7
7
NU VA DAM ALOCATIE ,,TREBUE BANI PENTRU ANTICIPATE. VA MAI PROSTIM O-DATA ,,
7
6
SUNTETI TOTI NISTE AVARI,LASI FRICOSI VA VRETI COSCARI,PRIN BIROURI RUPETI FELATIA,IAR VOI VA VRETI REMUNERATIA!BAI CE OAMENI DE CACAT,ILIESCU NU-I IMPAIAT DAR EI VOR APA,RAHAT!LA FINAL V-O DAU ASA,V ATI VANDUT TOTI PATRIA,ACOPERIND SEFI SI HOTI PE O PERECHE DE CHILOTI,DAR SI AIA'S CHINEZESTI O SCANTEIE SI POCNESTI!V ATI VANDUT PE UN LOGAN 3 TERASE SI UN MERTZAN MAI CEVA CA IN MIORITA SA RUP LA TOTI GURITA!
2
5
la ora asta postezi ma privatul poolii, esti o putoare fara servici, aia care muncesc la privat dorm la ora unu noaptea ca sunt obositi de atata munca! tu esti doar o lipitare postaca!!
4
7
BAI CACATULE :SUGI PULA LA TOTI NEBUGETARII , PUTOARE !
10
7
mai boule de ce nu-i ceri sefului tau voucere? ca ai dreptul! esti privat la o firma la care seful tau are contract cu statul probabil si rupt in cur pe deasupra!
6
10
Suntem de acord dar cu conditia ca banii sa fie luati de la pensiile speciale taiate la toata smecherimea de profitori.
22
0
desfiintarea pensiilor speciale , interzicerea pensionarii la 40 de ani , desfiintarea vocherelor de vacanta la bugetari , si reducerea numarului de bugetari...si vom avea astfel , fonduri pentru alocatii dublate !
16
6
dar cand PNL-istii au cerut dubalarea alocatiilor cand era PSD-ul la putere nu mai erau fantezii?
8
5
Asa ceva este inadmisibil. Nu mi se pare corect ca, pentru alocatiile copiilor sa nu existe bani, dar pentru alegri anticipate se gasesc ! RUSINE PNL !!
9
5
Fantezii pesediste.Dupa ce ca nu muncesc, indiinomazii vor primi mai multi bani.Sa li se dea bonuri pentru cele trebuincioase copiilor,nu bani.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218