REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sunteți în căutarea unei soluții economice pentru întreținerea și modernizarea plajei? Tecnopress vă oferă ajutorul!

Sunteți în căutarea unei soluții economice pentru întreținerea și modernizarea plajei? Tecnopress vă oferă ajutorul!

Replica API 7 septembrie 2015 | 00:00 1226

Prețurile pornesc de la 5.000 de euro şi ajung până la 17.000 euro

Prețurile pornesc de la 5.000 de euro şi ajung până la 17.000 euro

Sebastian Puznava

Foarte multe plaje de pe litoralul românesc arată ca după război, spre nemulțumirea turiștilor! Scoici, chiștoace de țigări, mizerie, sunt doar câteva dintre aspectele semnalate de foarte multe ori de cei care au ajuns la mare în acest sezon estival. Asta pentru că administratorii de plaje nu s-au preocupat prea mult de acest aspect, poate și din lipsa utilajelor specializate. Ei bine, pentru ca igienizarea plajei să nu mai fie o problemă pentru operatori, societatea Tecnopress vine în întâmpinarea lor cu produse profesionale destinate întreținerii plajelor, de la utilaje pentru curățarea umbrelelor, șezlongurilor, până la cele pentru cernut și igienizat nisipul, dotări moderne și sisteme de economisire a resurselor.

Ești în căutarea unei soluții economice pentru întreținerea și modernizarea plajei? Societatea Tecnopress a ajuns în România pentru a veni în sprijinul operatorilor de pe litoral, oferind utilaje și produse profesionale destinate întreținerii plajelor. Accesorii de curățat plaja precum aparat de foraj/săpat, cuve de încărcare, greble automatizate, furci portante/motostivuitor ori aparate performante cum ar fi Jaguar, Kobra, Lion, Tiger One sau Puma, dar și dușuri, pentru a oferi o oază de răcoare turiștilor, umbrele care oferă o mai bună siguranță, cât și şezlonguri confortabile, sunt doar câteva dintre produsele oferite de o societate de profil. „Tecnopress din Italia a venit în România, pentru prima dată, în urmă cu un an și este o fabrică care produce utilaje specializate pentru uzul celor care operează plaja. Am venit cu aceste modele pentru ca operatorii din România să poată să-și facă treaba exact cum trebuie, iar turiștii să fie mulțumiți de calitatea plajelor“, a declarat Sebastian Puznava, reprezentantul Tecnopress în România, în cadrul unui eveniment de prezentare a produselor, ce a avut loc sâmbătă pe plaja din dreptul Hotelului Victoria din Mamaia, Azzura Beach. De ce sunt deosebite aceste aparate? „Utilajele curăță plajele într-un mod deosebit de ceea ce poate face omul, manual. Există un sistem specializat care cerne nisipul și separă scoicile și toate lucrurile care nu-și au locul pe plajă, de nisip. După utilizarea acestui utilaj, plaja rămâne cu un nisip plin, sălbatic, așa cum trebuie să fie. Pe lângă acestea, noi oferim și umbrele pentru amenajarea plajelor, șezlonguri, absolut toată tehnologia pentru ca plaja unui operator să fie de nivelul Blue Fag, adică o plajă organizată și bine amenajată. Blue Fag este un sistem venit din străinătate care, încet, încet, este implementat și în România“, a mai explicat Puznava. Un operator care se respectă dar respectă, în primul rând clientul, va scoate din buzunar de la 5000 de euro, până la 17.000 pentru un aparat performant. „Prețurile pornesc de la 5.000 de euro și ajunge până la 16.000, 17.000 euro. La prima vedere, prețul pare mare, dar având în vedere că majoritatea celor care operează plajele le au în custodie pentru 10 ani, nu este o investiție mare, amortizându-se în timp. Avem și cereri. Nu încercăm să le vindem. Avem în plan doar să aducem la cunoștința operatorilor că am sosit și în România, urmând ca-n martie, aprilie, să organizăm un eveniment cu multe utilaje, iar atunci, în funcție de suprafața pe care o are în administrație, operatorul își alege utilajul de care are nevoie. Avem utilaje și pentru cei cu suprafețe de plajă mai mici“, a conchis Sebastian Puznava.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614