REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sunteţi mulţumiţi că se organizează festivalul Neversea la Constanţa?

Sunteţi mulţumiţi că se organizează festivalul Neversea la Constanţa?

Replica API 4 iulie 2019 | 21:58 413

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DESTRABALARE ORGANIZATA.
0
0
Mai clar de atat nu se poate spune: untold si neversea ilustreaza spalarea pe creier a gloatei antihristice si testarea obedientei. Pacat de copiii aceia.
5
4
suntem de acord cu nr 6 -banu maracine-nu avem un grup sanitar si nici un amarat de dus.bem bere si unde o eliminam?????IN MARE!!!!!HORIAC CONSTANTINESCU TU CU OAMENII TAI CIUTITI????
1
1
Diferenta de nivel de cultura intre Timisoara cu fest de jaz si Cta cu aceasta panarama de festival ---primaria a dat autorizatie deci la anul la votare 4 la suta psd si primar ----rusine primariei
5
0
la cimitir sa ajungi tu, at mai epede, imprastia-ti-ai creierii pe parbriz!
3
0
tu, care inca porti pampersi, vei ajunge si tu un senil, schizofrenic degenerativ! muncesti undeva? din ce traiesti? din banii parintilor?
6
0
necomunistule, impusca-te, consumi oxygenul dijiaba!!!!!!!!!!!!!!!!
5
2
Drogatilor!
9
1
consum mare de droguri , sedinte puternice sexuale, alcool cat incape , mai vin si prostii de la protv si arata ce se danseaza!! , adica topaiala si regulat , dar pe drogati cum dorm pe unde apuca nimic nu se arata.
12
2
Desi nu se vede, vin bani multi in Constanta, mai ales in economia subterana. Ar trebui puse conditii organizatorilor. Sa renoveze aleile si scarile spre plaje, sa construiasca grupuri sanitare sau sa traga o retea de apa permanenta pentru beachbaruri si alte facilitati. In loc de toate acese lucruri SPAGA pentru Fagadau din Beidaud.
10
1
Neversea este o panarama dd festival.Aduceti la concert doar vip uri nu toate zdrentele obosite.Cine pula mea isi ia dreptul de smecher aducand toate rapandulele obosite.
14
0
Multimit? Pai incalca majoritatea legilor. depaseste 35db in primul rand. Al doilea rand un eveniment privat nu trebuie sa intervina politia si ambulanta decat daca cineva suna. Pai hai sa fac si eu nunta si chem politia , ambulanta , pompieri , jandarmeria etc.. ca vai domne fac eu nunta. LOL.
12
0
La festival pe malul marii!
6
0
Sunt edificat ca nu mai prind un mandat ,dar pana plec aprob construirea de blocuri pe toate locurile de joaca pentru bastarzi.Puteti marai apoi cat vreti.Aromanii mei veniti cu cererile!
5
0
Dupa ce participati la construirea soselei de coasta puteati sa organizati dirlaiala asta antihristica. mcar raminea ceva in urma.
2
1
Nu vrem sa muncim ---nu vrem sa mergem la scoala ---vrem droguri vrem muzica de bubuuiala cu artisti de mina a14 -a ---Frumos viitor ptr tineri
5
1
cipaniada muzicala. Unii fac bani altii sufera din cauza lor. Asta e Romania. Numai unii cetateni conteaza. Sa va plateasca aia taxele ca eu nu mai platesc nimic.
4
1
Veniti cetateni sa va plimbati pe malul marii la Constanta !Daca vi se permite ,nu?Comenteaza cineva ca 3 zile de infern ,ce creier au ?In fapt e vorba de O LUNA din vara cu tot tambalaul.Schimbati locatia,altfel vom face plangere penala!
6
2
Le-ai terminat pe toate. Orasul e pus in ordine si functiune. Avem parcari, parcuri, cladiri asa cum trebuie, shop-uri prospere, totul e bine si frumos. Era si cazul de o bubuiala si drogangeala unde era plaja mai bine si strazile mai putin blocate. Era tot ce mai lipsea din tot cacatul.
7
2
A ultimo circo international numit nervermuiu condus de el presidente de cacat numit klao ciorditor en gro de copilasi si ogeacuri.Klauo a ti vrut muie a ti luat dragi fraierasi
7
5
BULGARIA ... COCALARI nu ati vrea sa va mutati la Bulgari DE TOT ???? scapam si noi de cocalari parveniti
0
3
Vrem un oras civilizat! Vrem sa ne crestem copiii frumos, in liniste si pace si in conditii decente! NU AVEM NEVOIE de festivaluri cretine, cluburi cretine, droguri, prostitutie! NU AVEM NEVOIE de turism iresponsabil, nu avem nevoie de betoane si sezlonguri, ci de plaja si de parcuri! Si UNDE MORTII MAMII LOR sunt politistii cand se fac raliuri noaptea pe bulevarde, sau cand tiganii din HC fac scandaluri noaptea printre blocuri? Am inteles ca mazariche are inca 4 dosare la DNA, intr-unul din ele fiind cercetati si mai multi angajati ai primariei, inclusiv fostul vice fagadau! Succes, DNA!
15
5
La Bulgari sunt invitate trupe bune cu adevarat,dar pe stadioane.Asta este,asa ne pricepem noi sa administram ce avem. Pe de alta parte,chiar daca e vorba de o asa zisa muzica si cu asa zisi artisti,exista auditori si pentru asa ceva. Fiecare este liber sa asculte ce e la nivelul lui de pricepere.Asa zisii antipesedisti sunt mai stalinisti decat Stalin,care ar fi invidios pe ei.
7
1
Dupa mintea unor cititori , era bine daca festivalu avea loc undeva la marginea judetului . Pe la Ostrov sau Harsova . Daca nu ati inteles , acest festival face sa se auda ca mai se intampla cate ceva si la Constanta . Este nevoie de anumite sacrificii pentru ca acest oras aproape mort in extra sezon sa se animeze un pic in sezon . Cateva zile puteti sa plecati in concediu sau pe la tara daca va deranjeaza zgomotu sensibililor . Lasati tineri sa se distreze . Daca nu se distreaza acum , cand ati vrea sa se distreze .
6
9
F.B. Felicitari. Tot inainte.
8
9
e groaznic n am putut dormii din cauza zgomotului produs de boxele festivalului.Doar nu vreti sa i spun muzica
13
4
Sa ma pish pe festivalul vostru cu muzica si ''artisti'' de cacat!!! Rau ati ajuns daca nu pricepeti mai mult decat ritmurile acelea africane!
14
3
Numai comunisti imputiti comenteaza aici, eu n-am fost niciodata la Neversea, nu este genul meu, stau in zona Soleta, chiar nu ma deranjeaza! Muriti 4 zile pe an? Daca va deranjeaza muta-ti-va in cimitir !
8
22
Burning Man, Coachella, Glastonbury sunt festivaluri adevarate care sunt plasate in locuri care sa permita accesul multor participanti in conditii de camping, departe de zonele rezidentiale ale oraselor sau de locuri sensibile din punct de vedere ecologic. Glastonbury e pe terenul unei ferme, Coachella si Burning Man in desert. Numai la noi, pe plaje restaurate din bani europeni, alesii nostri blocheaza accesul localnicilor pentru 2 luni la plaja pentru un festival de 4 zile, umplu plaja cu confetti si microplastice care polueaza, streseaza fauna locala si distrug putina vegetatie existenta.
18
3
Domnule eu component al generatiei tineret retardata de care dumneavostra mentionati va zic doar ca sunteti un idiot radicalizat comunisto bolsevic cu tendinte de turnrator la securitate! Post Scriptum Dracul nu este egal cu Dreaq bai batran libidinos si agramat..
7
16
o bomba cu napalm peste toata zona neversea!!! scapam de o parte din generatia de tineret retardat!!!
20
10
sa va iau neversea ul in pix si manelele in creion
12
4
S-asa-i bine,s-asa-i bine.Viata-i lunga ,cateva zile de discomfort nu ucid pensionarii ca s-asa-s multi si creeaza presiune pe buget.Lasati tinerii sa se simte bine,sa mananca si ei oleaca de clorofila!
8
5
da, sunt multumita ca tinerii pot sa se distreze liber, ce aveti cu ei invidiosilor?
10
14
Trebuia organizat pe un stadion nou ca la napoca. Acum polueaza mult inclusiv fonic si afecteaza viata locuitorilor din zona plajei dar si a pasarilor pestilor si animalelor marine
15
4
Este bine dar nu pe plaja Modern; de fapt pe nicio plaja de pe litoral nu trebuie organizat asa ceva.
14
7
Este foarte bine ca se organizeaza ,dar trebuia gasita alta locatie stadion, coplex badea cartan sau oriunde numai pe plaja nu cu inchiderea zonei din Constanta unde se mai plimba locuitorii si eventualii turisti. Droguri se consuma cu sau fara festival a devenit ceva normal. O zi buna.
11
7
vina voastra este ca ati acceptat sa va faca ceausescu injectia cu comunism drept in creier! Colac peste pupaza v-ati contaminat grav si cu virusul ciumei rosii pesedracniste si acum va prostituati in fata unor nulitati. Generatia voastra fara de prihana a fost sluga umila a bolsevicilor, si este normal ca din mana voastra sa iasa o generatie cu multi ratati, pentru ca asa i-ati educat nenorocitilor! Voi sunteti de vina si nu altii! Dar sa spui ca intrega generatie tanara este formata numai din rebuturi,asta e semn sigur de senilitate degenerativ-schizofrenica!
6
15
sa sunat adunarea drogatilor la malu mari.
16
4
Nu mo,festivalu de manele era mai bun! Acolo se canta si de Dumniezo,cacand spune ca da Doamne sa moara dusmanii mei ca eu am bani si Mertan si ei nu! Tineri astia nu stie cei muzica buna da nu e nimic ca noi cei mai multi romani suntem tot manelisti. Si numa astia cu Neversea fac gunoaie,noi doar curatenie.
1
6
ONG uri de cacat voi sunteti de vina pt mizeria produsa la noi si in Europa,voi cu organizatiile voastre aduceti emigranti din Libia si Nigeria pe coasta Italiei ...suneti niste homosexuali cu veleitati de pedofili !Baga mi as pula in Georgica Soros si in fiisu Alexander!Salvini are dreptate,voi murdariti Europa
7
3
Dupa ce ca aveti un festival care va ridica economia orasului, va mai si plangeti, fara turisti constanta este un oras fantoma. O sa ramaneti cu salarii mici si preturi mari datorita branzarilor.
12
10
Unde in lume e permis asa ceva??Nici in Brazilia,Turcia,Bulgaria.Poate e necesar acest balci ,calitate discutabila dar locatia si blocarea orasului ,poluarea fonica,mizeria...Zona cluburi mamaia era mai...acasa.
19
6
Muzica antihristica, mediu prielnic pentru tras pe nas,comert nefiscalizat, distrugerea nisipului scos din mare,care a costat milioane,zgomot infernal .Ar fi interesant ca primaria sa prezinte un raport, la fel politia , ISU etc. Cit a costat si ce s-a obtinut. Oricum disconfortul este evident. Cei care vor sa faca plaja unde se duc?
19
6
Tanar nu mai sunt . Numai ca mi se pare ok faptu ca la Constanta se intampla si lucruri bune . Este normal ca sa nu fie multumita toata lumea . Numai ca acest festival se adreseaza tinerilor nu batranilor . Le doresc tinerilor distractie maxima si daca se poate fara droguri .
13
11
Asta-i festival de bubuieli ---OPC-ul nu se sesizeaza ca nivelul de zgomot depaseste limita admisa de 20 deori ?-_-aseara au facut repetitii de ni se zguduia blocul de linga Moll Tomis !---Primarul nu da 2 bani pe constanteni ---adio vot anul viitor
20
6
Ginditiva ca pe linga zgomotul si gunoaiele ce se produc, au distrus naturaletea plajei ,dupa care au cilindrat si acoperit cu dale.Nicaieri in lume nu se intimpla asa ceva.Apele Romane a fos obligata politic sa accepe aceasta situatie, normal trebuiau date amenzi, primariei si organizatorilor, pina nu se mai sculau de jos.Poate natura ne va ajuta sa scapam de aceasta nenorocire.
19
6
Daca nu se organiza si la Constanta, comentati ca de ce se fac in alte orase si la noi nu. Acum ca se face si la noi iar nu este bine, de fapt nimic nu va convine, neam de negativisti.
10
11
Nu, nu sunt multumit. E un festibval de toata jena. 1. Aglomereaza si creewaza haos pentru ce? Nici macar nuaiu voie cu aparatul foto sau camera video.Si nici cu mancare din exterior. Trebuie sa dai lor bani sa cumperi ancare la preturi umflate din interior. De aia nu sunt multumit.
14
8
La cate lucruri de rahat sau probleme nerezolvate are orasul asta, fix neversea ma preocupa. O idiotenie si singura realizare a lui Fagadau, primarul ZERO. Emite-mi, bai iiotule, autorizatia de casuta, sa pot trai si eu ca un om, face-mi-as nevoile in neversea-ul tau. Si da-l afara pe prostul ala de Vanturache. Nici la ora asta nu ti-ai dat seama ca e si prost si inutil? Probabil ca nu, mai ales daca-ti iei niste spagi la autorizatii cu ajutorul lui "useful idiot".
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614