REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Gărzii de Mediu Constanţa?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Gărzii de Mediu Constanţa?

Replica API 20 martie 2018 | 23:01 356

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste spagari incompetenti
0
0
sunt multumit, stiu ca are personal insuficent , cca. 10 comisari pe tot judetul Constanta si nici salariile nu-s prea grozave. in vara anului 2017 cand nu puteam efectiv sa adorm nici eu nici copilul din cauza unui nivel de zgomot ridicat ce venea de la un bar, am facut o sesizare la garda de mediu, si au venit noaptea la ora 1, cu sonometrul au masurat nivelul de zgomot, si io fi amendat pe aia sau ce le-o fi facut, io fi amenintat, ca s-au linistit aia de la bar cat de cat, adica dupa ora 00.00 dadeau mai omeneste muzica. cat de gunoaie.... ma abtin.., toata tara e asa nu doar la constanta
0
0
Institutia nu are personal suficient si nici mijloace suficiente ca sa poate intervene cu eficienta in lupta impotriva unei majoritati romanesti certate cu civilizatia. Fara support din partea altor autoritati de forta,garda de mediu e un part de catel. Ce sa faca un inspector de mediu impotriva puzderiei de oameni care arunca gunoaie unde apuca,impotriva celor care defriseaza paduri cu acordul mafiotilor din politie,jandarmerie,alte autoritati inclusive mari lideri politici? Legile la fel,parca incurajeaza delictele ,infractiunile intentionate.Romanilor le place sa fie liberi la mizerie.
0
0
Exista asa ceva?
3
0
tot litoralul este plin de beach baruri, toate bune si frumoase, dar aceste locatii au si chiuvete dar fara canalizare. apa reziduala se duce in nisip, doar avem garda de mediu numai pe hartie, a statului de plata.
5
0
Sunt pline spatiile verzi de saci cu gunoaie aruncate de putori, daca veti cauta veti gasi si facturi cu nume, adresa etc.
4
0
Navodari e "statiune turistica"deja.toti aia de stau la bloace cand se caca handelul se scurge linistit in marea cea neagra.au tupeu sa astepte si turisti cica.sa vina moldovenii sa faca pluta printre plutitorii navodarenilor si interlopilor locali.
2
0
Atentie la poluarea aerului generata de Rafinaria Midia Navodari!! Cand bate vantul de la Nord toata Constanta e invadata de un miros toxic de gaze! Am facut mai multe sesizari la Garda de Mediu, dar am primit doar raspunsuri inconsistente! Poate ar trebui luate niste masuri concrete......
4
0
Valeria Ghinea o mare excroaca si o mare spagara!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
avem garda de mediu??ce-i aia???
3
0
nu sint activi mai deloc, cate nu ar trebui sa supravegheze si ei nu au habar, din masina si din birou nu o sa vada nici odata ce se intimpla in teren, lasati dracului spagile si cunostintele si fiti un pic mai activi.
2
0
garda de mediu inutila deci ar trebui redusa la zero ..mizeria cloceste peste tot iar ei dorm prin birouri fara sa le pese si invart hartoage .
3
0
NU NU NU,deloc avem toate campurile pline de gunoae
4
0
Toti din incinta PORTULUI isi fac de cap 111
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218