REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici?

Replica API 18 iulie 2019 | 17:36 283

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru tot ce face,nu va veni timpul sa plateasca.Nu numai cu functia.
1
0
cand il fute in cur pe johannis si i da muie doamnei Geta
1
5
ucigasul putin cel mult o pupa-n cur pe angelica care e cosmarul lui ! Asa ca muie cu cacat pesede !!!
5
1
pe timpul lui ceasca se spune ca esti vandut capitalistilor acum ca esti vandut rusilor. Daca era vandut Coreei de Nord dau Chinei mai zic ! Si Rusia tot capitalista este !Asa ca muie mai postaci prosti cu lozinci ca VANDUT MOSCOVEI etc ne PISHAM pe comentariile voastre! Merchel si Macron se pupa cu Putin si noi mancam cacat cu lopata .Bai cat de prost sa fii sa crezi ce spune un tembel ca ENE sau Sonatul rusofon ? ?
7
10
Sa va iau fata in ......salutari de la Alupigus la toti...dobitocilor..............
0
5
DE CEL MAI PUTUROS PRESEDINTE PE CARE LA AVUT ROMANIA...MUIE FARA NUMAR
5
13
Are studii la Moskova, restul se deduce.
21
6
Un agent rus programat sa distruga economia dezechilibrata a tarii.
23
8
Nici el nu stie sa repare ce a facut in cardasie cu Valcov. Indatoreaza tara pe zeci de ani.
21
5
foarte buna ideea de a impozita progresiv toate formele de pensii speciale sau indemnizatii de serviciu speciale si interzicerea reangajarii la stat a pensionarilor speciali.
13
1
Prosti rau de tot astia de la conducerea pesede, au dat-o afara pe blonda aia de la interne si l-au numit pe moga tembelul. Chiar nu-si dau seama astia ca vor scadea si mai rau cu asemenea personaje. Curva blonda era buna doar ca era o fosta amanta a lui dracnea, iar moga un tembel securist care a furat in Constanta cat a putut.
18
4
Astazi la Rubrica Speciala a redactiei intitulata si Intreba Retoric Poporul o noua intrebare utopica,va dorim voma usoara recomandam lapte mult lapte poate scoatem otrava daca nu cu pipi poate reusim sa scoatem vraja si poate puneti niste intrebari constructive pe viitor,dar sa ceri asta de la Replica e ca si cum ai cere sa aduca Voiculescu prejudiciul datorat 60 de mil euro PA mandatu' lu' Oralnd'!Utopic ca mersul pe Luna ...
8
3
e meseriasmare" imprumuta bani si distribuie , cand hotia asta va fi oprita el -Dandy- va fi departe, iar poporul va plati datoriile.
19
5
prostu satului, nu era impreuna cu capra penelista Turcanu, la studii ?Mai ia o portie de cacat si unpahar cu apa si mai posteaza ceva bai cacanar userist !
9
20
intrebarea corecta ar fi trebuit sa fie: Sunteti multumit de activitatea anti-romaneasca a lui teodor-ovici care imediat dupa ce-a fost numit ministru, a plecat in rusia lui ras-putin si s-a intors actionar la o importanta banca ruseasca si care a sabotat in mod constant si foarte grav finantele Romaniei?
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367