REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale Constanţa?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea Poliţiei Locale Constanţa?

Replica API 23 octombrie 2018 | 23:55 203

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu deoarece nu este capabia sa destructureze piata tigarilor de contrabanda din Piata Tomis trei.Sunt complici.
1
0
La ocna cu ei pe salariul minim!
1
0
Sunteti liberi d.t.p.dv...Invatati tabla inmultirii va fi test de avansare.Nu uitati sa mergeti sa sugeti pula in parcarea de la farmacia miga unde parcheaza prostimea.muie politia comunitara slugilor iohanniste.
4
0
au reusit performanta sa aresteze cateva sute de legaturi de leustean!!!! buni baieti! in rest cersetori, bisnitari tigani, caini vagabonti etc, etc....... si mai ale acelasi primar incompetent
3
1
niste jigodiiiiiiiii semi analfabeti wannabe interlopi burtosi idioti nu au nici o treaba cu activitatea politieneasca... coardele curvele taraturile primarului ...o secta de handicapati care primesc bani pe nemerit !!! Nu au ce cauta locul lor e sa fie paznici la oi in munti . HANDICAPAAAATI !!!!!!!!
5
1
Niste GOLANI picati din golaneala la politie pusi pe hartuirea cetatenilor sub comanda primariei !
8
0
Infractorii sunt cu siguranta multumiti atat de politie, cat si de Justitia romaneasca in ansamblul ei.
7
0
draga fifi nu ai dreptate. sunt un mic patron am angajati fosti militari si politist si crede-ma sunt cei mai buni salariati pe care ii am. cred ca managementul e factorul cheie trebuie sa stii sa scoti ce e mai bun si sa valorifici calitatile.
4
2
sa nu mai acumuleze pensionari si salariu si pensie de la stat,,,nu au nici o motivatie dorm prin birouri ,,,sunt pline primariile de fosti politisti pensionari ,,,
4
1
Exista ceva miscare --Speram sa fie mai bine --deja au mai curatat centrul orasului de cersetori si tigani --Sa interzica plimbatul ciinilor pe strazi si lasa excremente lafiecare pas --Succes !
2
2
Ai gresit pagina baiatul meu...aici e vorba de locala iar tu vorbesti de sectia 2 de la nationala. Mergi la nani
1
0
la ce compartiment din primarie lucreaza nevasta lui Dogaru? pura curiozitate, draga mishu
1
0
Politia locala sa iasa public sa spuna de ce ? de ex . stau la sueta cu bisnitarii de tigari din piata tomis 3 ..aici isi are cartierul general mafia tiganeasca si turceasca de tigari ..sunt doua baragladine turcoaice cat taraba si un sef ..politist sectia doi ..statea intr-o zi pe acele navete de bere intre cele doua baragladine care vindeau tigari ce rusine si bataie de joc ,,,ce nu stie politia locala este faptul k sunt monitorizati de f mult timp ..de catre ..........cum e posibil sa ei la fuga pe cei cu zarzavat si pe cei 20..30 de bisnitari sa nu le zici nimic ..
7
1
si prosti care voteaza PSD indiferent de consecinte:ati adus dictatura in Constanta un oras cu aspect de suburbie indiana.Poate data viitoare va mai ganditi unde puneti stampila de vot.Pana atunci toti platim pentru gestapoul lui fagadau si traiul dulce al tiganilor din h.coanda.
6
0
exista politie locala...dar indivizii stau si fumeaza si beau cafele...zilnic ei au locul lor..nu-i deranjaza nimeni...v-ati intrebat ce salarii au politistii locali???vreo 5-6...salarii minime pe economie...ce viata...
9
0
Dogaru si-a angajat si nevasta la primarie si de acolitii tzaranoiului fagadau si prostului de babu nu se leaga de nici un fel.. Tolomacii stau la panda langa Oficiul de Cadastru amandand pe cei care au masina pe trotuar, in timp ce tot orasul este plin de masini parcate pe trotuar - plan de amnezi
9
0
Au pus tarusi in tot orasul ,amenzi opriri,parcari SMS amenzi neplata,stat politienesc dictatorial,salarii mari din amenzile aplicate,la votare schimbam primarul sa-i desfiinteze ca prea se suprapun cu atributiile jandarmeriei,iar toate amenzile din tara sa se centralizeze la MF sa nu-si mai faca localii singuri salariile!
10
1
Politia locala arata bine este vizibila si are rezultate. Trebuie sprijinita sa evolueze. Este pe drumul cel bun.
4
7
Cica au reusit sa confiste niste legaturi cu verdeata prin piata tomis 3. Mare realizare! Curiozitatea mea este daca au fumat ceva iarba inainte.
8
2
sa dea cate o amenda de persoana.Sa ajunga si la fund, la toata lumea !
3
2
Aroganta si acolo unde este aroganta este si multa prostie.Astia sunt alesii lui Fagadau,alt arogant.
13
0
Afara in frunte cu seful lor Dogaru
10
2
Politia locala trebuie sa se integreze in politia nationala, altfel primarul face ce vrea.
11
4
A-RO-GAN-TA
12
2
foarte multi si aroganti, mai reduceti din politisti locali bani platitii pentru salarii din bani nostril. cu bani cheltuiti se pot face lucruri pentru educatia si sanatate.
13
2
Niste prostalai.Au o aroganta in ei ,zici ca sunt ministrii.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614