REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea primarului Mangaliei, Cristian Radu?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea primarului Mangaliei, Cristian Radu?

Replica API 10 ianuarie 2019 | 23:31 394

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nuuuuuuuuuuuuuuu
2
0
Radu la puscarie
4
0
Nuuuuuuuuuuuuu !
3
1
Nu inteleg ce treaba are Ozzy in filmul asta. Intrebarea este despre primar. E pe Replica!!
2
0
Un retardat. Nici nu stie sa scrie. A ajuns primar pe bani imprumutati si s-a incarcat cu milioane de euro de cand e primar. Un escroc marunt care a ajuns primar pe mana unor procurori pe care ii premiaza lunar. Daca ar sti aia cat fura de fapt si cat ii trage pe cosor cred ca l-ar aresta ei.
6
0
Un imputit care a furat milioane de euro sa isi plateasca curvele. un impotent
11
0
Ozzy sa spuna mai intai cati bani a ciugulit de la primarie in ultimii ani. Si de ce a inceput sa atace pe primar doar atunci cand amicul doru Marinescu nu a mai avut contract pe bani publici. Prietenii stiu de ce
5
2
Mr Ozzy....frate esti coxat?Nu te uiti asa putin la tine?Din bucatar vrei primar prietene?Iti pierzi vremea degeaba....nu zic ca a facut ceva Radu dar tu ce vrei sa faci?stai frate la oala si fa carnati si dastea!Te sustine doamna "Petrina Boita"???
4
1
Primarul a facut mult prea putin pentru cati ani ne-a indatorat! Ozzy a speculat momentul si a manipulat multimea ca un politician ieftin care isi insuseste toate meritele. Este meritul lui Ozzy ca respiram un aer curat pentru ca nu sa basit prea tare. Problema majora pe care cei din oras nu o realizeaza este ca nu avem un candidat pentru postul de primar
7
2
Si turcu ala pshiopat vrwa primar de Ozzy
2
1
Un infect frustrat.
11
1
Daca vreti sa conduca tiganii, proxenetii si mafiotii in mangalia, vreti circ...votati psd.ul lui ozzy. V.a scapat de maidanezi, v.a scapat de garaje, se dezvolta turismul, va taxa turistii ptr parcare... Sa va fie rusine ptr circ, luati ex din cluj. Acolo consilierii sustin proiectele, nu cauta motive ca ozzi. Toti lucreaza ptr oras, nu ca ozzy...el nu lucreaza la primarie. Nu se face populism pe facebook domnule ozzi, se lucreaza in folosul orasului...nu stam si dam primaria in judecata, ca sa intarziem solutionarea problemelor!
2
17
Cel mai mult imi pare rau de pareristi, cei care nu au iesit in viata lor mai departe de plancarda unde scrie Mangalia !
1
5
Clar nuuuuuu.dezastru
10
2
Sa va iau garajele in pula comunistilooor, care v ati scris cu spray numerele pe jos, sa va fut in gat pe toti.
1
5
E o gluma? Bineinteles ca NU! Ce-a facut in oras ca sa pot fi multumita de el ca primar? Dezamagita total.
17
3
Ozzy ofticatul ,vrea primar de ani de zile dar nu reuseste
3
8
Vad ca mai sunteti cativa care-i sugeti sosetele lui radu.
11
1
Rau primarul asta ca nu v-a lasat in frig cum va gasise.Tot rau ca v-a scapat de cainii de pe strada si de indienii de la Baraci.Tot rau ca s-a apucat sa demoleze mizeriile de garaje in care numai masini nu se gaseau.Rau si ca a ridicat statiunile din mocirla.
16
28
Cand o sa va dati seama ce va manipulat ozzy, o sa ziceti ca voi nu..nu nu. Mi se rupe de primar, dar fara curajul lui de a demola garajele, tot ca in india traiati. Mari prosti sunteti...puneti botu la populismu psd.
11
24
Am crezut in el la inceput,acum e o mare dezamagire.
18
7
Ozzy s-a suit deja pe Radu. Mult mai bun, stie ce este de facut. Corecteaza ce strica habarnacii lui Radu.
19
7
Muie garajistilor !
8
16
Ozzy spui de Radu dar uiti ca tu esti PSD-ist ???...crezi ca tu esti mai bun ca el ?...invatati o data ca nu trebuie sa va vindeti sufletul pentru o galeata , o saptca , 4 mici si 2 pui , cei care ne conduc sunt creatia noastra , sa avem grija la aurmatoarele alegeri pe cine votam ca sa nu mai ,,urlam ,, precum lupii la luna
16
2
A intristat multa lume!
21
3
Esti 0 "domnule primar". Dute si cauta alt oras sa il batjocoresti.
27
4
Ce activitate, care activitate..., ce Primar, care Primar? Pe mine, unul, nu ma reprezinta ca si Primar....asta e adevarul si asta e parerea mea
26
4
Cel mai prost primar care l a avut Mangalia!!
34
5
Care activitate?!
30
6
cel mai bun primar din istoria mangaliei.mai bine nu se nastea
32
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369