REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea şefei DNA, Codruţa Kovesi?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea şefei DNA, Codruţa Kovesi?

Replica API 5 iulie 2017 | 22:44 245

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un buhai de cocalar ce esti gras si urat ! sa te vad mort
3
1
Dragi tovarasi, noi ,familia Parvu din Constanta, sustinem pe tovarasa Kodruta in toate demersurile ei,noi suntem niste saraci si asa vom ramane toata viata, dar noi suntem prosti ca noaptea si nu ne dam seama.Traiasca tovarasa Kodruta ,multa putere de munca, si noi , comunistii din familia Parvu o sustinem pana in maduca oaselor.
4
3
Da,sunt multumit ca ea arata cata valoare are toata conducerea Romaniei,cu institutii cu tot. O femeie mediocra si ticaloasa, a reusit sa puna calcaiul pe toti. Bravo ei ! Ce ragaie politicienii si altii de sus,e degeaba. Clar,Kovesi are c..ie,restul sunt eunuci.
2
7
ii dau ei si sistemului
5
1
E o mare mizerie. Pe de alta parte,daca un parlament votat de niste milioane de oameni nu e in stare sa dea dracu' afara o muiere,ce o sa facem daca presedintele va incepe sa faca idiotenii ca Erdogan? Romanii oricum si-ar face circumcizie a doua zi dupa o eventuala ocupatie a islamistilor,din pura si traditionala lasitate,combinata cu tradarea evidenta din partea asa zisilor demnitari,niste loaze ce distrug tara sistematic.Kovesi si saga ei, arata labilitatea Romaniei,lipsa puterii de a fi puterrnica pentru romani.Sincer mi-e sila,pe bune ca vomit.Pacat de inaintasi,pacat de eroi,de cei buni
7
3
Eu sunt alba ca zapada in Roumania dar nu mai gasesc dosarului sotului meu legat de hotiile de la autostrada prabusita.Vreau prostii mei sa ma sustineti...mai prosti ca romanii nu mai gasesc eu.Atentie sunt sustinuta de americani si voi romanii sunteti DEGEABA !
12
5
pe ei kodrutza
10
11
Adica punctul g in gura, kovesi o scursura a romaniei
17
5
Sa te loveasca trenu!!
8
11
O sugi impreuna cu javra...codruta muita
23
8
Da,ea demonstreaza ca porcariile sunt greu sau chiar imposibil de inlaturat,prin porcarii intelegand oamenii mizerabili si actiunile lor.Ea,aceasta muiere,arata ca Romania este aeriana,ca oricine poate ajunge dictator si populatia va fi adormita pana la clipa mortii efective.Da,Kovesi este un monstru,o pocitanie umana ascunsa sub un aspect fizic normal si care nu e singura din pacate... Romania va fi condusa inca multe decenii de asa fapturi odioase,pentru ca populatia nu este unita in ce se vrea a fi un popor.
14
2
da!!!! s-o tina tot asa!!!
11
17
ne-a aratat ce prieten bun este el cu mafiotii si cum al urecheaza pe seful OPC Constanta,pentru ca-si face treaba!pacat ca n-a prins vremurile cand Pastaie defila cu carutele pentru prosti!
7
5
Sa suu cat mai multi stiuleti si ciocane pe gat ! si cu fiita impreuna!!
6
3
Nu sunt multumit.Trebuia ca impreuna cu securitatea,parti din fortele de ordine,sa puna mana pe putere si sa-si desfasoare activitatea de terminare a democratiei. Romanii nu mai vor o tara condusa de alesi,ci una stapanita de dictatura . Kovesi stapana!!!!! Sa vina si Macovei ca ajutor de dictator. Nu mai iesiti la vot,lasati sistemul sa-si ridice regina la putere! Cine macane,la puscarie pe viata. DNA sa fie redenumita cumva,sa se stie ca este partidul unic si pe veci.
7
3
E si normal ca cei cu probleme sa nu fie multumiti de activitatea singurului procuror care da de pamant cu hotii de la nivel inalt. Si tot normal e ca cei vizati sa se alieze impotriva ei. Dar nu mor caii cand vor cainii, nu?! De ce ar fi nemultumit unul care nu a avut probleme cu DNA-ul?
7
7
fi multumita de o JAVRA...OUT.
14
8
Codruta , fi barbata !!!
10
10
cel mai multumit sunt de Dragnea!E monument de prostie,nici primii secretari de partid din perioada colectivizarii nu cred ca erau imbecili ca Dragnea.Si da,consider ca Ceausescu a fost foarte ok. in comparatie cu idiotii care-au adus Romania la dezastru.Pentru generatia mea,,,democratia,,a adus doar probleme si doar faptul ca poti pleca linistit di Ro.este pozitiv.Da,dar pleci de foame,nu ca turist sa vizitezi sau ca Dragnea sa investesti.
11
6
DNA este singura opozitie. In rest hotie psd, serviciile cu interese dubioase , prostime aservita, intelectuali neinplicati si amarati.
12
7
multi hotii vor s-o dea jos s-a reziste -----------
8
12
Da, doar daca verifica averile de peste um mil. de euro si ce nu se justifica confiscare extinsa si la buget.
5
2
Nu sunt multumit.Protejeaza adevaratii infractori,gen Iohanis.
15
13
Sunt multi care si azi considera ca Ceausescu a fost bun,ca tortionarii de fapt au fost niste oameni in regula,mentineau disciplina,ca tot ce e negativ dupa standardele lumii civilizate ,este de fapt bun. Nu ma mir ca fapturi ca Kovesi ,ca si cele mentionate anterior,sa aiba in continuare multi admiratori si adepti.Mai stii,asa cum sunt tricouri cu capete de morti sau cu secera si ciocanul,vor apare unele cu Kovesi.
6
5
Mai bine puneti titlul...Cat mai sta kovesi penala la dna?.
16
12
Suge o sa fii puternica.ia o o si pe mizeria de klc sa te ajute.
12
12
sa fie puternica si sa nu se lase doborata de toata mizeria politica, bravo stimata doamna, continuati ....
15
18
Nu,pentru ca nu l-a dilit pe Basau si pe toti mafiotii din PDL,actualul PNL al lui Iohannnis. Nu a facut nici in pishu impotriva jefuitorilor padurilor,complici cu mafioti din toate partidele. Cam zdreanta tipa.Restul de sub ea,slugi indreptate impotriva cui se da ordin,nu oameni ai dreptatii.
9
6
Luati o prin gura
14
7
tocmai ardoarea cu care lupta penalul draknea pe toate posturile tv pentru a o demite pe doamna Kovesi, spune totul. Normal ca suntem foarte multumiti, protestel duminicale nu va spun nimic? penalul , care a furat la discretie, care are o vila in Busteni, si casa mai bine zis palat pe doua strazi, vra sa scape de puscarie, nu va scapa, iar dna Kovesi va fi sustinuta de oamenii de rand
13
15
DNA si Kovesi isi face treaba. Fara DNA, golani precum Mazare, Constantinescu, Voiculescu, Udrea, Hrebenciuc ar fi furat tot. Ciupercile astea otravite distrug tara si numai DNA ii poate calca pe gat si baga la puscarie. Cat despre idiotii de mai jos, gen...rup capu, iti fac si-ti dreg, nu au decat sa mance cacat cat vor, nimeni nu baga'n seama asemenea idioti.
16
18
sa ma pupati in RUC fraierii mei si in punctul G.Spor la treaba prostii mei.
15
5
Ca in multele situatii din tara asta,Kovesi este in om mult prea mic pentru o functie mult prea mare. DNA at fi fost ceva bun cu conditia ca acolo sa lucreze oameni de calitate. Altfel,degeaba ,doar denumirea pompoasa a institutiei plina de insi toxici nu rezolva nimic,ba chiar strica.
10
7
cred ca vrei sa iti sparg dintii!!
15
10
Respect, Codruta. Tot inainte.
14
22
Pt idioti si penali: DNA face f bine ca-i baga la puscarie pe golani. Cu cateva exceptii care isi merita banii, niciun jegos cu milioane de euro n-a inventat aspirina sau tratament anticancer ca sa aiba atatia bani. Afara, ca sa ai o avere de 2-3 mil de euro, e nevoie de munca a cateva generatii. Asa ca, cretinilor care mancati cacat, mars la munca, javrelor.
14
11
Orice om cu mari lacune pus sef,crede in scurt timp ca e un fel de Mesia. Asa cum Kovesi trebuia sa ramana undeva intr-un loc umbrit si poate ca ar fi fost chiar buna acolo,alti oameni ca si ea,limitati,se afla pe posturi urias de mari in raport cu valoarea lor reala. Cand drumul spre locuri inalte nu se face dupa criterii de competenta adevarate,mii si milioane de alti oameni sufera cumplit.O societate adormita si idiotizata poate deveni usor ca si cea germana,din timpul lui Hitler.Nu era ,,ciuma rosie'' dar ce sa vezi,oamenii au aplaudat ca apoi sa-si blesteme zilele . Kovesi,o otrava!!!
20
17
Cred ca vrei sa venim sa iti rupem gura!! Dorgatule HOmalau.
11
18
da, desigur; dar se poate si mai bine; si sa nu uite ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!
13
9
daca i-si depune candidatura in 2019 o sa ia cu peste 60 %
21
26
In general securistii sunt pusi acolo ca sa reziste si rezista bine. Din pacate Romania tot cea mai corupta tara a ramas cu tot cu jocurile DNA. Niste dosare politice, fara recuperarae prejudiciilor si cu condamnari foarte mici bazate doar pe turnatorii, adica denunturi. Nu ma incanta cu nimic daca Mazare va fi condamnat si gasca pedelista, securisto-basista sta in libertate in lux la Monaco.
33
6
Codruta Kovesi a fost pusa acolo ca sa reziste. As mai vrea sa va atrag atentia ca fara DNA, Mazare -gangsteru ramses drogat- era in continuare primar al Constantei, iar Constantinescu -porcul ala beat de dormea in intersectie- era presedinte al cj. Asa ca, hai Codruta!
28
30
Ia zi mai condruta ? cum e sa ai corcoiu ca vine dragnea sa te aresteze ? hai zi Femeia barbat care esti . Acum 6 ani fraudai alegeri cu Base si SRI era mare femeie-barbat! curand javra , foarte curand!!
34
28
Codruta trebuie arestata!
38
39

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218