REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sunteţi mulţumiţi de componenţa Guvernului Sorin Grindeanu?

Sunteţi mulţumiţi de componenţa Guvernului Sorin Grindeanu?

Replica API 5 ianuarie 2017 | 00:52 220

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa nu ,guvernul Drag-neanu,e super de frumos!noi,locuitorii Micului Vatican,adica H.Coanda,prometem sa navem parte cal votam den nou pa frumuselu si pa bulibasu mustacios,ca avem hapartamente da lux,da-moaca si alinclusiv.
0
0
ba in mortii matii da USR ? pisatule
1
0
Toti Criminalii Romaniei in frunte cu PSD PNL PMP ALDE si altii trebuie bagati la puscarie 25 de ani sau executati , averile confiscate, iar familiile lor 15 ani in Puscarie! Asta da AMNISTIE!!!!
3
0
daca cineva voteaza da inseamna ca are probleme psihice
1
0
acest sondaj este o facatura a vreunui cretin basist ori pamp sorosist, de care ati auzit ca nici unguri nu vor sa mai auda : ASA CA SA-L FUT PE CEL CE A FACUT SONDAJUL !
1
1
deocamdata DA sa treaca la treab asi sa-si tina promisiunile !
0
1
Ajunge cu aceasta tema.Dezapezirea in opinia constanteaniloe poate tine capul de sondaj
0
0
replica da un sondaj facut de niste cretini ca ei !
1
0
NU. sunt numiti ca in anii 1950, cind s-a facut nationalizarea, si au ajuns sa conduca intrprinderile numai PROSTI, dar membri de partid.
4
1
Sa vedem ce vor face. Deocamdata sper sa nu fie lasi ca cei din guvernul Ponta si nici ticalosi ca restul de pana acum.
3
6
Banuiesc ca cei anti Dragnea doneaza surplusul de bani din masurile fiscal bugetare orfelinatelor!
5
3
Esti ultima gaina din Piata Obor...Doar ceva case sa mai furi sau sa falsifici...in rest esti ZERO BARAT sau FI ...
6
4
Eu nu i am voptat si ca mine sunt f multi dar rau ca unii nu au iesit din cada si acum trebuie sa suportam minciunile diversiunile si toate matrapazlacurile lor dupa care si fac toate inmreresele ca nu cred ca e nici unul atat de destept sa fie in slujba si interesele multimii
4
6
Iordache , ala de la Justitie , este mare hahalera . Apoi coana de la Interne , fatalaul de la Mediu , pitipoanca de la Munca , Tutankamon de la Externe , pensionarul de la Educatie , manelistul de la Cultura si alte si alte nulitati din Guvernul Pulimii pesediste , tind sa depaseasca incompetenta guvernelor Nastase si Ponta ...
8
8
dorele probleme ma hai cu guvernarea nu mai aveti bani talharilor
9
4
cei ce nu sant multumiti sa plece de unde au venit de nu incap sa-i bagam noi ca sant niste lingai basisti si muisti cretini!
4
12
Asteptati amnistia sa scapati cu sutele de milioane de euro, palate, case de vacanta ,iar copiii vostrii cu bolizii de lux sa rada de copiii nostrii care muncesc zi de zi pentru salariul minim pe economie.
9
8
Asteptam amnistia...singura solutie sa mai descongestionam puscariile pline din ordinul javrei de kovesi...Justitia sa si faca treaba corect in Romania nu o puteti face daca nu i demiteti pe cei doi amanti....Coldea& kovesi.
12
10
Foarte multumit . mult sucess si jos cu Mutu de Iohanis .
8
14
Bai labagiule care te pisi vontra vantului si contra unei natiuni.Datorita PSD am 1450 lei de la 1 februarie,dar daca votam PNL.aveam o PULA.Scrantitule din laba vrei sa nd spui noua romanilor ca AMISTIA este CATRASTOFA ???...Catastrofa esti tu dementule...cand apari la televizor intreaga tara spune...Iar a aparut MAMAIA...
13
17
sa lasam sa vedem ce poate guvernul.Importanta este Constanta,oras blocat,strazile principale blocate.Unde sunt utilajele primarului?Gunoiu nu s-a ridicat dar nici strazile nu se curata.
9
10
oricine comenteaza politica pe internet in general sunt postaci si asta e menirea lor sa scrie agramat comentarii pro si contra de orice natura politica , ba javra tiganoasa daca vrei sa faci politica sa stii ca politica nu se face la sectiunea comentarii online !
4
11
vorba basaului :care nu-i comvine poate sa plece cu el si iohanis sa se duca dr....
9
12
voi astia ce sante-ti nemultumiti va asteptam in strada cu afise prein care sa va ajutam sa va inmultim sa nu uitati sa luati si pe hilde boratel si clatite armanel sa va dam o lectie de zile mari : Va asteptam cu drag !
7
7
neprofesonisti luati cu lopata
8
7
macar sunt romani care vin dintre romani, fara legatura cu strainii care ne impun una si alta...
9
15
niste lacuste inculte parvenite si interesate doar de situatia personala ,manipulate de tartorul Dragnea calare pe situatie si pe romani
18
15
Da , ai dreptate, voi sinteti mai multi. Multi da prosti!Si anumiti smecherasi doar profita de voi.
16
7
Poti sa nu fii multiunit,dar ce rehaturi de insi at fi fost daca ar fi castigat basanaii acoperiti sub sigla PNL? Rahatii aia de securistoizi erau mai buni? Sau poate damblagii aroganti ai lui Ciolos erau fix buni pentru prosperitatea tarii? Pana acum e limpede ca am fost condusi extreme de prost,de niste banditi.Daca si acum va fi la fel,rog sa ramana cineva sa stinga lumina ,vor pleca mai toti din tara,ce rost are sa sustii prin munculita ta niste mafioti imputiti?
11
13
pt. Jale si Ion ...: Daca erati mai multi, ati fi iesit la vot. Sinteti doar o gasca, foarte vocala, frustrata, plina de ura, veleitara si cu basini in cap.
11
20
Paparude penale avide de bani si onoruri nemeritate !Penali si jacardele ordinare!
29
11
Nu! Nu! Nu! Dezastru, niste incompetenti, uni chiar penali !!
28
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614