REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sunteți mulțumiți de concurenta desemnată să reprezinte România la Eurovision?

Sunteți mulțumiți de concurenta desemnată să reprezinte România la Eurovision?

Replica API 18 februarie 2019 | 15:08 265

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa mu13 psd!
4
1
Cu toate eforturile mediei romanesti de a baga pe gatlej orice ragaieli ca fiind muzica,ascult in continuare tot ce este bun. Habar nu am ce parturi incearca unii si unele,accept ca exista talente dar e de munca pana sa fie ascultabile. Nu sunt juriu,sunt beneficiarul final. Nu cumpar tablouri neterminate,muzica infantile,masini neansamblate,apartamente pe hartie,mancare explicate dar fara sa fie pe raft. Cine vrea sa evolueze sa o faca,noi inca nu avem muzica decat ce se face pe copiat,pe imitat. Formatii ca Phoenix mai avem? Da,putine si marginalizate. Se confunda arta cu imitatia.
0
0
Este primul succes al celor care au boicotat Referendumul pentru casatorie! Asta e doar inceputul! Curlandezii vor incepe incet incet sa va bage adaaanc pe gat si in cur, voua si copiilor vostri, cultura lor! Vorba cea: sa te fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului!
1
1
A fost votata de poponauti din uniunea europopopeana
2
1
a fost votata ptr. prenumele de evreica
3
1
O melodie fara sa-ti ramina in cap nimic iar interpreta are o voce limitata --alegere proasta si n-avem nici o sansa --juriu neprofesionist
6
0
forza psd.... viitoare canapea
0
0
Nu concurenta e problema.Modul de organizare si ciudatii care au facut parte din juriu.Aceasta consumatoare de bani nu are legatura cu muzica.La-u impus ca o manifestatie LBGBDXYZ.
9
0
Un raposat coleg avea o vorba '' Bai frate , parca s-au terminat notele pe portativ ! '' Muzica din zilele noastre nu mai vibreaza , nu mai atinge sufletul , avea dreptate colegul !
2
0
Nu conteaza , la Eurovision se voteaza corupt.
10
1
Cu parere de rau,muzica nu este inteleasa ca find o forma de arta. se baga pe gatlejul tinerilor si nu numai,niste ritmuri ,versuri de cacat ,vibratii nocive si aiurea. Practic se induce un fel de dependenta de zgomot fara effect benefic.Inca din inceputurile ei,muzica a avut un scop chiar umanist. Azi,asa zisa muzica este un zgomot fara sens sentimental. La noi,caci in alte parti sa stiti ca ezista muzica! Pe bune,toate tipurile,genurile,sunt reprezentate de artisti adevarati,nu de curve ,labagii si altii.Stiti ceva,nu pot americanii sa cante doine si nici romanii country.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614