REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sunteți mulțumiți de felul cum se prezintă candidații la alegerile europarlamentare?

Sunteți mulțumiți de felul cum se prezintă candidații la alegerile europarlamentare?

Replica API 10 mai 2019 | 01:19 242

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma doare-n puIa de toti candidatii. Boicot total.
1
0
eu votez cu Putin ,,Rusia unita ci Romania,,
3
3
VOTATI P.S.D. !
2
5
o gasca de mafioti cu echipe de gunoaie dupa ei. Toti vanduti strainilor
4
1
am sa raspund cu o conditie- scoateti mizeriile cu psd pe care le treceti , sunt convins pe bani grei- am inteles ca discursul de 20 minute sustinut de puscariasul draknea si transmis la 5 televiziuni contra sumei de 330000 de euro- din bunastarea ce s-a revarsat asupra noastra
3
4
@ muie pesede esti sponsor la mitingurile PSD ,banii pe care ii obtii cand ei muie pe centura ii donezi la partid o stim de la trezorier.Hai fugi pe la post vezi ce clienti gasesti pesede usr ,pnl ca la Iasi ai facut ceva banii si printre blocuri linistindu-i pe unii infierbantati.Trebuie sa recunosc si eu ,ai buze moi si catifelate,esti profesionist ca astia toti de dreapta numai buni de muit!Muie PNL ,muie USR muie cu cacat infractorului Iohannis!Vezi ce ma pricep si pentru tine in special muie si sa-mi lingi cacatul cu toti prietenii tai!Sant un domn ,de familia ta nu am spus nimic!
4
3
unule, muist manipulator bolsevic, ai sesizat ca erau mii de oameni care il huiduiau pe prietenul tau infractorul dragnea ??? Sa-mi lingi cacatul cu toti prietenii tai !!! Muie pesede !!!
5
6
Singurii care m-au convins sunt Pesedeii. M-au convins sa NU ii votez. Toata ziua cu patriotismu-n, de zici c-au dat in boala lu Vadim. Le-a zis mustata ca e smekerie si da-I fratioare. Zici ca e-n Caragiale.
7
7
mie mi-a placut in ce hal mintea Draknea. E un minicnos mai mare ca mine !
10
7
Nu vorbesc nimic despre emigratie.Cel mai mare flagel al lumii civilizate.De ce?
3
5
am urmarit discursul lui Carmen Avram la Iasi nu ca sunt pesedist dar toata lumea a facut diferenta intre ea si Rares Bogdan de la PNL .Diferenta uriasa ,eleganta sinceritate,patriotism,viziune in raport cu atac la familie ,la persoane private cum ar fi Irina logodnica lui Dragnea ,hotii si mai grav cu instigare la violenta puneti mana pe ciomege si pe ei . Asa a ajuns Rares Bogdan sa se coboare la nivelul lui Marin Ceausescu ala care hartuie parlamentarii sau Sandy batausul de batrani!Am vazut la Iasi hastagistii provocatori mai ales pe shaorma Angi ,Pora 2 cu micul in gura, rusine PNL !
8
9
Rares Bogdan e un mascarici,un mincinos, va aduceti aminte ce latra anul trecut despre Orban si alti liberali retardatul asta.
7
8
multumiti doar de patriotii din partea psd!
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614