REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sunteți mulțumiți de întrebările propuse de președintele țării pentru referendumul pe Justiție?

Sunteți mulțumiți de întrebările propuse de președintele țării pentru referendumul pe Justiție?

Replica API 4 mai 2019 | 22:16 532

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inebunesc PiSeDe-ii
0
2
a aparut trepanatul @ muie pesede iesit din haznaua usere,perfuzat cu cacat penelist,saracul de el ,muit de pesedisti pana la refuz ,a devenit confuz .Ultimul neuron pe care il mai are este imbibat cu cacat, alfel nu se explica de ce tot repeta tampeniile lui cu muia cu cacatul etc Nino,nino la spital la Palazu bai cacat bolnav !
4
1
BRAVO LIMBISTUL DD SUB MINE AI TERMINAT SA MA SUGI LA COAIE PE MINE ACUM SUGE LA COAIE TOT PSD UL DIN ROMANIA.DUPA REFERENDUL DE CACAT O SA O SUGEM AMANDOI.
3
1
toti pesedeii sa-mi lingeti cacatul in frunte cu manipulatorul bolsevic unu !!! Si nu va-ngramaditi ca am pentru toti destul !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
2
5
O conditie pentru a obtine un raspuns precis la o intrebare este ca aceasta din urma sa permite un singur raspuns. Cand tu pui doua intrebari in una, cele doua putand permite raspunsuri diferite, faci dovada unor limite de gandire. Asta dovedeste Iohannis si eu am mari indoieli asupra calitatilor sale de profesor. Daca un profesor ar adresa astfel de intrebari elevilor, el n-are ce cauta la catedra. Ce fel de profesor o fi fost Iohannis? Am motive sa cred ca a fost unul slab. Ca a iesit din sistem e singurul lucru salutar...
5
2
Nu conteaza intrebarea, conteaza raspunsul !
1
3
Oamenii simpli inteleg ca cinava isi bate jos de ei. Nici cei ....complcati nu inteleg intrebarile.....
4
1
Nu votez nici la europarlamentare si nici la referendumul lui Iohannescu. La europarlamentare nu votez, deoarece nu vreau sa legitimez prin votul meu nici o organizare suprastatala, cum este UE, am mai trait vremuri sub obladuirea dictatoriala a altei uniuni si.. nu, mersi! Nu-mi mai trebuie! Iar referendumul lui Iohannitler nu are nici o finalitate, este consultativ si chiar o cheltuiala aiurea. Probabil acum nu mai este nevoie de scoli si spitale. Joc de imagine pentru alegerile prezidentiale din toamna. La fel ca Basecsu, dar mai putin profesionist ca cel din urma.
4
4
Care presedinte, eu vad doar un baiat din Sibiu aflat intr-o perpetua vacanta.
10
4
Oamenii simpli nu inteleg intrebarile ---Nu au fost concepute bine
6
4
Cei ce voteaza cu NU, sunt infractori, votantii lui Dragnea si Tariceanu.
6
9
sa speram ca binele va invinge, ciuma va disparea, iar sustinatorii ciumatilor vor fi condamnati sa invete sa scrie si sa citeasca !
8
9
Putea sa intrebe orice, nu conteaza. Votez oricum. Pentru ca Fagadau si cum isi bate joc de oamenii care cer Autorizatie de constructive si viermele ala chel de la urbanism.
7
14
Sugi pula impreuna cu Johannis si gasca lui de banditi si penali Lazar,Kovesi,Onea,Negulescu,Orban,Maior,Codlea,succesuri !!!
13
8
NORMAL !!! Trolii sunt jalnici !!!
6
5
Un on slab pregatit!
13
6
Referendumul nu vine ca o sugestie sau necesiitate din partea poporului,ci ca o hachita a unui om de doi lei ajuns din greseala presedinte si chiar crede ca a devenit brusc o mare personalitate. Tipul asta ordinar cu functie mare face tumbe in propriul folos,insa le face prost. Ii pasa lui de justitie cat cacatului de umbra lui si de romani la fel. Nu votez decat ce era de dinainte stabilit,nu si referendumul curului.
15
7
@ tutmes oamenii de rand sunt cei mai multi din pesede pe care voi ii umiliti ca sunt inculti, saraci ,fara dinti si nu vor vota deloc la referendum. Asa prosti cum ne considerati am inteles jocul electoral al presului de la Cotroceni si vrajeala cu primarii de pe lista PNL adica vin prostii sa-si voteze primarii acestia se retrag si in parlamentul european ajung altii ,adica cei pe care nu-i vota nici dracul daca erau pe pozitii fruntase !Chiar credeti ca s-a intalnit hotul cu prostul?
16
6
Oameni de rand vor vota Da la referendum... Ei nu vor penali la conducerea tarii.. Troli sunt platiti sa posteze..
8
16
mai vinde copii sasul?
20
13
Votez pentru europarlamentare si ma cac pe referendumul neamtului !
21
13
Nu ma deranjej pentru fitele retardului neamului!
22
14
Sigur are consilieri care-l sfatuiesc prost. De fapt pe el nu-l intereseaza o justitie cu adevarat independenta. El este in conflict cu opozantii politici si cu riscul de a face praf restul romanilor,lanseaza cacat in ventilator. Voi vota pentru Europarlamentare si ma pis pe referendumul lui,nu iau buletinul.
20
16
Corect, are un ranjet de hiena, asta e plin de dusmanie, si cand il vezi cat de prefacut e cu mana la inima, ca Baseala cand lua copiii in brate. Plavane , o s-o iei in freza cu referendumul, boicot in masa Doar vot pt. europarlamentare.
22
14
gura de cal nu votez.
21
13
un neica nimeni ...cred ca iar sta bine calau la Auschwitz sau poate va fi intr o era viitoare.Daca te uiti cand scrasneste din dinti ar semanat leit cu DR.MENGEL.
25
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218