REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sunteți mulțumiți de măsurile fiscale adoptate de Guvern?

Sunteți mulțumiți de măsurile fiscale adoptate de Guvern?

Replica API 24 decembrie 2018 | 15:32 354

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de sub mine...Cand va achita javrele mentionate de dvs la anaf bani ciorditi prin mangle ,frectii si furaciuni atunci romanul va fi multumit.Pana atunci jmenarii enumerati ciordesc la greu prin inchirieri imobile
5
0
INDIFERENT DE CULOAREA POLITIXA A ACESTUI STAT NUMIT ROMANIA.INCEPAND DE LA JAVRA NOMBER ONE KLAUS WENNER MUIANOS PANA LA ULTIMA GASCA DE POLITIST SI JAVRA DIN ROMANIA SA PLATEASCA IMPOZITE PE CASE SI ALTE FURACIUNI.AI O FEMEIE SI O DAI LA PRODUS PLATESTI IMPOZIT.LA ACEASTA DATA DOAR FRAIERII CU FIRME PLATESC IMPOZITE IAR SMECHERII GEN IOHANNIS SI POLITIA ROMANA SUNT SCUTITI.MUIE SRI MUIE IOHANNIS MUIE MILITIA ROMANA.ASTEPTAM VIITOAREA REVOLUTIE.
6
8
ROMANILOR ADEVARATI : SARBATORI FERICITE ! ... LA JAVRELE HASTAG-PNL-EPRE : MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE .
7
10
eu vreau impozitare progresiva,,
8
7
EU VORBESC 4 LIMBI DAR TOATE IN ALTE GAURI
11
7
Nationalisti,legionari ,extremisti, stalinisti, comunisti,toti s-au adunat pe pagina asta ca sa-si dea cate o parere despre guvernul asta de cacat.Credem ca vremurile staliniste au apus pentru totdeauna.Nici vorba. Daca stalinismul si comunismul nu au fost condamnate uite care este rezultatul.Dezgustatoare fiinte Dragnea cu Veorica lui.Scarba ! Ti-ai dracu de prosti !
12
12
Una spun si alta iese !--nu credem in promisiuni --vrajeli vrajeli
8
4
ROMANILOR ADEVARATI : SARBATORI FERICITE ! ... LA JAVRELE HASTAG-PNL-EPRE : MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE .
12
17
Aparent sunt bune. Dar economia a fost vanduta in acesti zeci de ani strainilor. De accea au si ei mecanisme care sa contracareze masurile guvernului ca doar stiu cum sa se fofileze. Noi cetatenii s-ar putea sa platim ceea ce strainii vor trebui sa plateasca.
7
14
Ar trebui un pic mai drastice. Strainii fac bani la noi in tara si scot miliarde peste hotare fara sa plateasca nimic.
15
10
m-am saturat de mama omida d-astia d-alde tine, nu stiti cum va chema dar faceti previziuni economice, la fiecare masura gata o sa vedeti peste 2 3 luni , toate crizele alea mari pe noi o sa fie.
9
8
umrmeaza dezastru.....cunoscatorii stiu deja asta....vedem 2019 in a 2a jumatate
14
12
aveti dreptate dar dupa cum se vede procentul de idioti e mare!
12
3
Masurile fiscale se refera in primul rand la strainii care sa-si mai plateasca dracului aici, parte din castigurile enorme obtinute pe spatele romanilor.Asta deminueaza nivelul de spagi date alora mari care asmut propaganda si se vaieta ca se supari investitorii. Ce pana mea,e bine sa fim spoliati sau sa fim si noi ca altii,adica sa fim parteneri de afaceri,nu doar slugi idioate?
12
11
Trebuie sa fii cel putin timpit sa nu-ti convina ca scad dobinzile la credite s,tarifele la curent si ca se majoreaza pensiile si salariile.
13
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367