REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sunteți perfizi, înjunghiați pe la spate, exact ca pe Mihai Viteazu!: deputat PSD, revoltat de atitudinea Consiliul Naţional Secuiesc

Sunteți perfizi, înjunghiați pe la spate, exact ca pe Mihai Viteazu!: deputat PSD, revoltat de atitudinea Consiliul Naţional Secuiesc

Virgil STOIAN 26 noiembrie 2022 | 00:00 509

Deputatul PSD Radu Cristescu se arată revoltat de reacția Consiliul Naţional Secuiesc referitoare la aderarea României în spațiul Schengen.

„România, pământ de flori! Consiliul Național Secuiesc, adică agresiva și nesimțita mână anti-românească, cu care UDMR se șterge la dos, cere ca Romania sa nu fie primită în Schenghen! Că așa vor mușchii lor de prădători asiatici ajunși în Europa, cu carnea sub șa”, a precizat Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

 

„Consiliu Național Secuiesc este un apendice al UDMR ului! Să nu uităm ca nucleul dur al UDMR ului provine din secuime, în frunte cu Tanczos Barna! Motivul isteriei lor cică este ca nu le-am retrocedat niște biserici și nu le am acordat drepturile ! Pai mai băieți, căpeteniile voastre nu va respecta drepturile și vă mulg ca pe vaci, iar noi va suportăm de vreo 33 de ani ! Și va asigur că nu e ușor și nici plăcut sa va suportăm, cu vânturile voastre ambalate în palarii de honvezi! Repet ,ma refer la căpeteniile voastre care cântă imnul secuiesc și jură în Parlament pe biblia secuiască!

Ce diferență e între USR, care face tot posibilul prin acțiunile sale să ratăm Schenghenul, și voi? Va spun eu - sunteți perfizi,înjunghiați pe la spate, exact ca pe Mihai Viteazu! Neam de stepă, parșivi primitivi în costum!

Cel mai potrivit ar fi ca la întrarea în organizația voastră numită UDMR sa puneți felinarul roșu ! Ca asta sunteti: CURVE ! Cu pene de honved in dos și buze rujate cu alifii pseudo-UE”, este concluzia lui Radu Cristescu.
Ce a cerut CNS

Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) a cerut ministerelor de Externe ale statelor membre ale spaţiului Schengen să solicite informaţii de la liderii bisericilor maghiare şi organizaţiilor reprezentative ale maghiarilor din România cu privire la situaţia drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv a drepturilor minorităţilor, în România, înainte de a lua o decizie privind admiterea României în spaţiul Schengen, relatează MTI.

UDMR se delimitează de CNS

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila (UDMR), consideră că „se dă o semnificaţie mult prea importantă” solicitării Consiliului Naţional Secuiesc ca ministerelor de Externe din statele Schengen să se informeze privind situaţia drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv a drepturilor minorităţilor, în România, înaintea unei decizii privind admiterea ţării noastre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cristescule dii la loc si culcat javra
4
0
Păi bă Cristescule, neam de traistă, praduitor de partide, te-ai plimbat de la unii la alții, nu voi Ia-ți luat cu voi în toate guvernările, promițându-le câte în lună și în stele, numai ca să vă urmăriți interesele, spălațiva acum pe cap cu ei nesimțiților
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367