REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Supărare mare pentru un constănţean: gunoiul de pe plaja Modern şi băieţii cu şezlong care încalcă legea

Supărare mare pentru un constănţean: gunoiul de pe plaja Modern şi băieţii cu şezlong care încalcă legea

Replica API 8 august 2017 | 00:00 253

Plaja Modern trece de la o extremă la alta. După ce a fost gazda unui eveniment de amploare, unde curățenia a fost exemplară, iată că peisajul se schimbă la o lună de la eveniment. Un constănțean ofensat de starea deplorabilă a oazei sale de relaxare rupe tăcerea! El prezintă plaja așa cum este: plină de gunoaie, unde cei care se ocupă cu șezlongurile le cară pe nisipul reabilitat, pentru a face „burta mare” anumitor persoane cu pretenții.

Cea mai mare problemă pe care o vede cetățeanul revoltat este legată de gunoaiele de pe plajă. El consideră că este atât vina turiștilor care aruncă în neștire gunoiul, mai ales pe lângă scările pe unde urcă, pe unde sunt lăsate zeci de pet-uri de apă, dar și sacii de gunoi umpluți peste măsură, care nu sunt schimbați în timpul zilei. Practic, de la orele prânzului până seara, gunoiul stă pe plajă, fiind luat de vânt și aruncat pe turiști.

„La plajă la modern este horror! Este de nedescris ce este la modern. Sacii sunt împluți de gunoaie dimineață, iar până seara nu mai sunt schimbați. Dar mai este mizerie multă și pe la scările de acces către plajă. Se spală pe picioare și lasă pet-urile acolo, probabil nu au apă să se spele acasă, altfel nu îmi explic”, spune cetățeanul revoltat.

O altă problemă prezentată de bărbat este faptul că băieții care se ocupă de șezlongurile de pe plajă încalcă legea pentru a satisface nevoile clienților. Dacă un client dorește ca să stea în buza mării, lângă apă, chiar dacă, legal, nu este voie, căci plaja a fost reabilitată. 5 ani de zile, conform contractului, nu au voie șezlongurile sau activității economice să pe zona respectivă. „Pentru unii, cărau băieții ăștia șezlongul în spinare să i-l pună lui în buza mării. L-am luat la rost, iar el mi-a spus că nu știe legea”, a declarat oripilat bărbatul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ti i au crucea matii in pwla de moldoveanca inputita ce esti
1
0
Acum semnezi cu numele de familie, Romdush?
2
0
Cand marea majoritate a romanilor sunt asa marlani cu ei insisi,nu mai este cazul sa pretindem respect din partea altora. Sa recunoastem,cei cu comportament civilizat sunt foarte putini si de obicei luati la misto de restul. Aici vorbesc despre toata populatia,adica indiferent de locul ocupat in societate,de nivelul de studii,pentru ca niste diplome, fie ele si universitare, nu te civilizeaza. Asta tine de alegerea personala.
5
0
Conducatorii sunt devina, au aceiasi mentalitate cu ce ce fac aceste grozavii.
3
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
6
3
amenzi sa-i usture pielea si buzunarele sa li se goleasca ,munca in zadar!
9
0
La fel ca si la plaja zoom beach si reyna....sezlonguri pana in buza marii pe plajele reabilitate !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369