REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Supăraţi că sunt suspectaţi de furt, au ciomăgit un poliţist: i-au spart nasul şi i-au dat cu bâta-n coaste

Supăraţi că sunt suspectaţi de furt, au ciomăgit un poliţist: i-au spart nasul şi i-au dat cu bâta-n coaste

Replica API 31 decembrie 2013 | 00:00 185

Scandal teribil la Nicolae Bălcescu

Scandal teribil la Nicolae Bălcescu

Telenovelă cu scântei la Nicolae Bălcescu! Mai multe persoane suspectate de furt s-au apucat să-şi facă "dreptate", luând la bătaie un agent de Poliţie - Ionuţ Bâtlan -, care se afla în timpul liber. Erau nervoşi că sunt cercetaţi pentru furt, motiv pentru care au mers în curtea Postului de Poliţie, unde au făcut tărăboi şi chiar s-au apucat să spargă şi lemne, ca mai apoi să dea vina pe agentul de Poliţie că i-a obligat să facă acest lucru.

Totul s-a petrecut chiar în ajunul Crăciunul, când trei persoane au mers în curtea Postului de Poliţie din localitate, fiind supărate că sunt cercetaţi pentru furt. Mai exact, spun oamenii legii, Ştefan Daniel Vâjâială, de 30 de ani, alături de concubina lui, Iuliana Odică, de 28 de ani, şi tatăl lui, Vladimir Vâjâială, s-au postat în curtea Postului de Poliţie din Nicolae Bălcescu şi au început să facă tărăboi. În urmă cu ceva timp, ei au fost prinşi în timp ce furau nişte berbecuţi, fiind cercetaţi în stare de libertate, acesta fiind motivul din pricina căruia erau nemulţumiţi. Omul legii care era de serviciu se afla pe teren când cei trei au ajuns la faţa locului. Au început să urle şi să lovească în uşa Postului de Poliţie, după care s-au apucat să spargă lemne, ca mai apoi să spună că au fost obligaţi. Ionuţ Bâtlan, un alt agent de poliţie, care se afla în timpul liber şi care stă într-o locuinţă de serviciu, situată chiar în spatele clădirii Poliţiei, a ieşit pentru a-i ruga pe indivizi să facă linişte şi să aştepte până revine omul legii pentru a discuta în pace. Atunci, Ştefan Daniel Vâjâială, de 30 de ani, întărâtat de ceilalţi doi, s-a enervat peste măsură şi a început să-l îmbrâncească pe poliţist. L-a lovit în faţă, spărgându-i nasul, după care a luat o bâtă şi l-a lovit pe spate până ce l-a pus la pământ. Cei trei au fost imobilzaţi, urmând să fie propuşi spre arestare.

Ce spun oamenii legii

"La data de 29.12.2013, Secţia 2 Rurală sub coordonarea procurorului de caz a reţinut pentru 24 ore pe V. Ştefan-Daniel de 30 ani, V. Vladimir de 61 ani şi O. Iuliana de 28 ani, toţi din Dorobanţu, care în ziua de 24.12.2013, au agresat fizic un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu. Cei în cauză vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii, liniştii publice, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218