REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SUPER OFERTĂ! APARTAMENTELE din MAMAIA se vând la PACHET cu un CUPLU în PIELEA GOALĂ

SUPER OFERTĂ! APARTAMENTELE din MAMAIA se vând la PACHET cu un CUPLU în PIELEA GOALĂ

Replica API 25 august 2020 | 00:14 6595

Imagini absolut spectaculoase au fost surprinse în acest weekend de paparazzi într-un complex rezidențial de lux din nordul stațiuniiMamaia. Un cuplu a fost surprins în timp ce se expunea relaxat, în toată splendoarea, pe balconul apartamentului care, culmea, mai era și de vânzare, scrie wowbiz.ro.

Un cuplu de tineri a făcut senzație în acest weekend în Mamaia, undeva prin zona de nord a stațiunii. Și, culmea, nu pe plaja, ci direct în balconul apartamentului lor de la mare. Cei doi s-au expus în toată splendoarea lor, așa cum i-a lăsat pe lume Mama Natură, ei văzându-și nestingheriți de treabă.

Trecătorii care au avut inspirația să își ridice privirea în timp ce balconul cu pricină era animat de cele două personaje complet dezinhibate nu au mai avut niciun motiv să își mai continue plimbarea, ba chiar au preferat să se așeze pe câte o bancă sau pe unde au putut și să se bucure de spectacolul gratis oferit.

Ea, o blondă apetisantă cu trup de manechin, și-a luat micul dejun pe balcon, fără să se preocupe că nu are pieptul acoperit cel puțin cu o eșarfă, în timp ce el, mult mai dezinhibat decât ea, a ieșit la un moment dat în costumul lui Adam ușor mascat, pentru o fracțiune de secundă de o plasă de țânțari.

Culmea este că apartamentul în care cei doi tineri făceau spectacol mai era și de vânzare, motiv pentru care de balustrada metalica a balconului atârna un ditamai bannerul cu anunțul comercial pentru cei interesați.

Prețul apartamentului la care tinerii făceau spectacol: 72.000 de euro

Desigur, cu o asemenea priveliște atrăgătoare oferită la balcon, nu am putut să nu ne întrebăm dacă nu cumva prețul apartamentului cu pricina nu a crescut. Nu de alta, dar vederea era dublă. Din interior, o priveliște absolut incredibilă spre mare, de pe faleză, spre spectacolul inedit oferit ce cei doi.

Așadar, am sunat la numărul expus pe afișul de vânzare de pe balcon și am aflat că locuința cu pricină își așteaptă în continuare noii proprietari. Este vorba despre un studio cu vedere la mare, complet mobilat și utilat, putea fi achiziționat contra sumei de 72.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se face reclama la apartamente tip bordel sau hogeag cumparate din spaga !
5
0
Machedoni a facut multe investiti in Mamaia
7
0
solcanu mananca shaorma 2 oameni sunt in pielea goala pe balcon un barbat si a bulit piciorul in portul tomis gainarul ajuns mare hot in strainatate blocuri construite in zona campus si cum si a parcat unul masina la vivo redactia pl mele cu stirile de kkt. nu aveti voie sa mai scrieti nimic pana la alegeri.tu va n gura de sclavi obedienti.treceti si pupati inelu in fiece dimineata si va luati banutii de la trocadero si scrieti ce va spune tatucu stroe. sclaaavilooorrrr sclaaaaaviloooorrrrrrr redactia replica slugile umile a lui stroe
24
0
Poate era studio pentru filmari!Se incinsesera oamenii de la atatea filmari si iesisera la aer!
10
1
In pretul studioului sunt inclusi si cei doi dezinhibati ?!? Daca da, sunt interesat, ca-i bag la prasit porumbul pe care-l am la bunica la Tortomanu .
10
1
"Coplex rezidential de LUX" hehehehe, un gunoi de studio din mizeria aglomerata de betoane. este atat de prost articolul, drept dovada nici numele ziaristului nu este mentionat.
17
0
Erau dezbracati in casa lor
17
2
Reclama mascata la apartamentele din Mamaia nord...doar idiot sa fi ca sa dai atatia bani pe o garsoniera...ma mir ca nu aratati si numarul de telefon...poate iesea de o friptura ptr tipa blonda...
18
0
sclavilor!!!!!!
14
0
Ce oameni retardati traiesc printre noi. Oamenii erau la ei acasa..IN CASA. In pula mea de idioti si replica si ala care a facut poza. Ce stire e asta ? Trogloditi mai sunteti.. zici replica si tragi apa.
32
2
Nu le mai zice garsoniera. Le zice studio. Daca era garsoniera costa maxim 15 mii. Cum a botezat o studio jap 75 mii. Numai escroci astia de la imobiliare. Ei urca pretul ca sa se mareasca valoarea comisionului.
30
4
Nu va mai uitati in casele oamenilor. Numai la tara de fac d-astea!
19
2
un kkt de studio. Toamna si iarna te mananca maidanezii pe acolo, in Mamaia Nord a curului !
32
4
Baa, da-te-n cwrw iepii cu blonda manechin. Tu nu vezi ca blonda e cat usa pe lateral? Si cu toata blurarea se vede ca ulubele manechinei sunt duble in comparatie cu ...Adam...
19
2
pai daca despre stroe nu au voie sa scrie trebuie sa manance si ei o paine!!!!
22
4
Te doare capul....cel care ai scris articolul, nu te ustura creierul putin? Pe cine dracu intereseaza de x sau de y ? Sunt atatea subiecte ce pot fi abordate in orasul asta sau in tara asta....Penibil
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102