REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SUPER SHOW la Delfinariu şi relaxare la Microrezervaţie! FOTO/VIDEO

SUPER SHOW la Delfinariu şi relaxare la Microrezervaţie! FOTO/VIDEO

Replica API 1 mai 2018 | 00:02 432

Aveţi ce vizita la Constanţa, la complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii!

Aveţi ce vizita la Constanţa, la complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii!

Vremea ţine cu cei care şi-au planificat petrecerea minivacanţei de 1 Mai pe litoral. Turiştii şi constănţenii s-au putut bucura de soare şi de plajă, dar au fost atraşi şi de programul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Duminică şi luni au fost încasări record la complex, chiar dacă în data de 30 aprilie programul a fost unul scurt.

Imaginile vorbesc de la sine! Delfinariul şi Microrezervaţia reprezintă adevărate aventuri! În comparaţie cu toate celelalte locuri pe care le puteţi vizita în Constanţa, de departe Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii este în top.

“Am fost şi la Festivalul Berii, dar nu este nimic spectaculos, am fost şi în Satul de Vacanţă – e slăbuţ tare. În schimb, la Complexul de Ştiinţe ale Naturii este senzaţional. Fetiţa mea e de-a dreptul fericită: a văzut spectacolul delfinilor, a văzut vulpi polare, zebre, canguri pitici, lebede, pelicani şi aşa mai departe”, ne-a declarat luni o mămică, la ieşirea din Delfinariu."Am plătit 15 lei un adult şi un copil. După un tur la toate evenimentele disponibile în aceste zile în Constanţa, pot spune că echipa de la Delfinariu a reprezentat cu adevărat acest oraş. Foarte curat la complex, iar angajaţii cu zâmbetul pe buze. Şi la Planetariu am avut o impresie bună - a fost la înălţime, a încântat copiii de toate vârstele", ne-a mai declarat mămica. Pentru un adult şi un copil preţul a fost, aşadar, de 15 lei, la care s-a adăugat o plimbare gratuită pentru copii pe căluţ.

Ce urmează - anunţul Complexului Muzeal

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii a anunţat tarife speciale.

Până la 31 mai 2018, vizitatorii plătesc o taxă unică pentru secțiile Microrezervație, Păsări exotice, Planetariu, iar Definariul este inclus în această taxă. Adulții achită 12 lei, iar elevii și studenții doar 3 lei; copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet de intrare.

La Acvariul Constanța, intrarea costă 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi sau studenți.

Spre comparaţie, imagini din Satul de Vacanţă:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
singurul loc frumos din constanta
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367