REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Supermarketul Kaufland, AMENDAT pentru prăjiturile mucegăite!

Supermarketul Kaufland, AMENDAT pentru prăjiturile mucegăite!

Replica API 21 ianuarie 2017 | 00:56 406

În sfârșit, s-au luat măsuri! Organele abilitate au luat atitudine privind situația cu care s-a confruntat un constănțean, client al supermarketului Kaufland! a fost amendat de către OPC întrucât avea la vânzare o serie întreagă de prăjituri mucegăite.

Supermarketul Kaufland aflat pe bulevardul 1 Decembrie din Constanța a fost “vizitat” de către inspectorii din cadrul Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța! Aceștia au aplicat o binemeritată amendă în valoare de 5.000 de lei întrucât vindeau produse alterate. Acest lucru s-a impus după ce la data de 19 ianuarie a.c., un constănțean a sesizat autoritățile cu privire prăjituri mucegăite pe care le-a achiziționat din supoermarketul menționat. Amintim că bărbatul a avut parte de o surpriză neplăcută la data de 18 ianuarie a.c. atunci când a cumpărat două prăjituri îmbibate de mucegai.

“Odată ce am terminat cumpărăturile, am ajuns acasă împreună cu soția mea și cu fiica în vârstă de 3 ani și am început să servim din prăjitură. Am constatat că prăjitura Crizantema prezintă un gust nespecfic de alterat, iar surpriza și mai mare a fost în momentul în care am început să consumăm și din prăjitura cu nucă și caramel, atrâgându-ne atenția același gust nespecific de produs alterat. Ne-am uitat cu atenție și am observat că cele două prăjituri atât la mijloc, cât și în partea de jos prezintă un strat destul de consistent de mucegai”, a povestit acesta. Inevitabil, au apărut stări de rău la membrii familiei.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clienta e o umflata din redactia repulica. E grasa si pute!
3
4
Praj erau produse de laboratorul Crizantema detinut de Munteanu, ce nu e clar? Ac lab in gen vinde prod de slaba calitate care contin multe chimicale. Am patit-o si eu rau cu o prajitura de-a lor!
7
1
poate ca a cumparat un produs mai ieftin pentru ca nu isi permite altceva asta nu il face zgarcit ci sarac ca noi majoritatea celor din romania dar la ce mentalitate retardata ai de data asta te scuzam, si acum daca cumparam un produs ieftin e in regula ca acel profus ieftin sa fie si stricat doar ca suntem saraci?! repet esti un retardat sau o retardata!
19
0
daca s a dat amenda ibseamna ca s au gasi produse expirate ca aia nu da amenzi doar pe poze au fost la fata locului si au constatat deci gura mica
11
3
Kaufland vinde prajituri proaspete facute de Crizantema. Sau clientul e un zgarcit ce a cumparat porcarii de prajituri vrac cu creme pline de E-uri ?
4
11
marketul saracilor , special lansat pe piata romaneasca ca sa tina lumea ocupata in cautarea chilipirurilor .....
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367