REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Supravieţuitoarea incendiului din restaurantul Beirut, mesaj emoţionant pentru răniţii din Colectiv

Supravieţuitoarea incendiului din restaurantul Beirut, mesaj emoţionant pentru răniţii din Colectiv

Replica API 5 decembrie 2015 | 20:25 594

Nicolle Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a transmis un mesaj emoţionant pentru cei care au avut de suferit în urma tragediei din Colectiv.

Nicole Buirencu este singura supravieţuitoare din incendiul în care au ars de vii trei tinere nevinovate. Se aflau în vestiar, după un număr de dans, urmau să intre din nou pe scenă. Tânăra constănţeancă a putut fi salvată deoarece se afla în apropierea uşii. Cu toate acestea, tânăra a fost internată luni întregi, după ce o suprafaţă de peste 50% a corpului a suferit arsuri.

Astăzi, tânăra şi-a revenit complet, ba mai mult decât atât, s-a întors pe scenă.

Dupa tragedia de la Clubul Colectiv, Nicolle si-a retrait propria noapte in flacari si, pentru prima data din aprilie 2014, a vorbit despre asta. Ea a lansat chiar un apel la cei care-i cunosc pe ranitii din Colectiv, care ar putea avea nevoie de ea, de sfaturile si de vorbele ei.

Nu-mi vine sa cred ca se intampla. .. cate persoane trec prin ceea ce am trecut si eu acum un an si jumatate. Stiu exact prin ceea ce trec aceste persoane, e foarte greu si foarte dureros. Daca pot ajuta familiile acestor persoane, as dori sa o fac. Nu vreau sa par penibila sau sa ies in evidenta. Sunt o persoana puternica, optimista... doar ca știu cum e si ma framanta! Nu pot sa nu zic nimic pentru ca eu stiu cum e sa inhalezi acel aer. Cunosc acea panica! E cumplit sa simti cum te arde aerul cand respiri si implori ajutor. Stiu cum sunt acele familii. Lasati-ma sa va ajut. Sa va dau incredere ca acei tineri pot scapa. Vreau sa ma dau exemplu. Daca cunoasteti acele persoane, mi-as dori sa le fiu alaturi si sa vada ca eu traiesc desi am fost foarte grav intoxicata. Datorita doctorilor si intregii echipe de la Spitalul de Arsi ma bucur de viata. Le multumesc din toata inima, iar ei pentru mine sunt a doua a familie!", a marturisit Nicolle, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369