REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Surorile care au incendiat-o într-un geamantan pe tânăra găsită la Giurgiu: "Bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!"

Surorile care au incendiat-o într-un geamantan pe tânăra găsită la Giurgiu: "Bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!"

Replica API 21 iulie 2021 | 00:00 9347

Elena și Silvia Constantin au fost interceptate în camera de arest, iar autoritățile au aflat că surorile nu au niciun regret pentru crima tinerei de 32 de ani.

O tragedie avea să se întâmple în toamna anului trecut, când în județul Giurgiu, în apropiere de Ghimpați, o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă într-un geamantan, pe câmp. Surorile Constantin, care mai târziu au fost arestate, au recunoscut faptul că alături de un bărbat, Giani Dinu, au incendiat-o pe tânără, după ce au omorât-o în bătaie.

Desi inițial au susținut că Sabina Mircea, femeia incendiată, ar fi băut insecticid, acuzații au fost constrânși să își mărturisească vina, căci legiștii au stabilit că decesul a fost cauzat de lovituri puternice.

Elena și Silvia Constantin nu au mustrări de conștiință

Anchetatorii au rămas șocați după ce au descoperit că cele două femei nu au deloc mustrări de conștiință, din cauza faptei lor. Mai mult, ele au purtat și o discuție în camera de arest, care a fost interceptată de către autorități, fără că acestea să știe: "Mircea Sabina! E rea făcătoare și-n mormânt! E a dracu!! Dar bine i-am făcut c-am omorât-o cu bătaia!", îi spunea Silvia surorii ei.

Ascultând înregistrarea, oamenii legii au aflat că nici Elena, și nici Samira (n.r. Silvia Constantin) nu au păreri de rău legate de crimă, ci doar de faptul că sunt nevoite să își lase familiile singure:

"SAMIRA: – Eu, una, sincer, n-am… niciun regret… pentru ce-am făcut! Nu. Nu-mi pare rău! Ție-ți pare?

ELENA: (n.l. – râde) -…Îmi pare rău că suntem aici, în p… mea!

SAMIRA: – Păi, și mie tot d-asta îmi pare rău! Îmi pare rău de copiii mei!

ELENA: – De copiii noștri!

SAMIRA: – Îmi pare rău de copiii mei, îmi pare rău de mama!

ELENA: – De ea-mi pare rău, îți dai seama!!?", este o parte din conversația celor două acuzate.

De asemenea, la acea vreme femeile s-au arătat nemulțumite de declarațiile făcute de al treilea complice, care a încercat să coopereze cu polițiștii și le-a creat astfel probleme:

"SAMIRA: – Dacă iese la expertiza aia că a luat otravă, ne bagă la… lovituri cauzatoare de moarte.

ELENA: – Și la asta cât era?

SAMIRA: – Nu știu. Nu știu.", mai arată interceptările autorităților, publicate de Libertatea.ro.

Cum au fost prinși acuzații?

După ce polițiștii au reușit cu greu să stabilească identitatea cadavrului cu ajutorul amprentelor, toată ancheta a început să fie mai ușoară. Agenții au restrâns imediat cercul de suspecți, după ce au verificat ultimele apeluri pe care Sabina Mircea le-a efectuat, de pe telefonul ei.

șa au ajuns oamenii legii să afle de Samira, prin intermediul unui număr care figura drept contact la o bancă, pentru un cont deschis pe numele acesteia. Numărul respectiv era identic cu cel din dreptul unui anunț în care se vindea o mașină cu înmatriculată în Ilfov. Totul a început să se lege, iar la scurt timp au fost descoperite imagini cu autoturismul respectiv pe camerele de supraveghere, vehicul cu care cadavrul Sabinei a fost transportat, pentru a fi incendiat pe un câmp, în apropiere de Ghimpați.

De la momentul crimei și până în prezent, mandatul de arestare preventivă al surorilor Constantin a fost prelungit continuu, însă femeile au contestat decizia. Procesul în care SIlvia și Elena Constantin, alături de Giani Dinu, vor fi judecate pentru omor și profanare de cadavre va începe pe 21 iulie 2021, la Tribunalul Giurgiu, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102