REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Surorile Gabor, revedere în Dubai. Ramona și Monica și-au sărbătorit zilele de naștere pe lux și opulență

Surorile Gabor, revedere în Dubai. Ramona și Monica și-au sărbătorit zilele de naștere pe lux și opulență

Replica API 27 ianuarie 2021 | 00:00 1781

Din cauza pandemiei, Ramona și Monica Gabor nu s-au mai putut vedea. Una stă în Dubai, cealaltă în America, așa că au comunicat doar online. Iată însă că surorile au făcut posibilă revederea chiar luni, în Dubai. Moni și Ramona s-au întâlnit să își serbeze zilele de naștere și au petrecut pe cinste pe tărâmul șeicilor, scrie click.ro.

Monica și Ramona Gabor

foto: Instagram

Dulce revedere! Așa a fost întâlnirea dintre surorile Gabor, care nu s-au mai îmbrățișat și nu s-au mai văzut decât virtual, prin intermediul internetului. Din 2019, Monica și Ramona nu s-au mai văzut, apoi restricțiile cauzate de virusul mondial le-a dat peste cap planurile. Nu s-au văzut de Crăciun, nici de înmormântarea tatălui lor, Emil Gabor, nici de parastasul mamei, Veronica Bulai.

Totuși, din punct de vedere profesional, această perioadă a fost de bun augur pentru mezina Gabor, care și-a făcut propriul business cu parfumul arabesc ce îi poartă numele. Și pentru Monica a mers totul strună, cel puțin în plan personal, pentru că familia ei s-a reîntregit și s-a închegat mai bine o dată cu venirea Irinei, iar fotografia de la final de an, cu Mr Pink, băiețelul său, Monica și fiica ei, lângă brad, este doveditoare.

Surorile Gabor sunt amândouă născute în ianuarie

Luni, așteptarea a luat sfârșit, iar fetele s-au văzut pentru prima dată față în față, să își ia revanșa după ce nu au putut fi împreună la zilele lor de nastere. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit vârsta de 33 de ai, iar Ramona, 32 de ani, pe pe 16 ianuarie. Au avut motiv bun să sărbătorească, în Dubai, orașul în care este stabilită de mai bine de 10 ani mezina familie Gabor.

foto: Instagram

Cele două surori cu trup de manechin, s-au îmbrăcat elegant și s-au accesorizat cu bijuterii scumpe, ca niște bogătașe adevărate. Ca în vremurile în care nu aveau responsabilități, Monica și Ramona și-au făcut de cap în cel mai luxos restaurant din Dubai unde s-au delectat cu mâncăruri fine, cu stridii, șampanie și prăjituri speciale. Au glumit, au povestit și s-au simțit bine. Bineînțeles că nu au trecut neobservate, bărbații și-au întors capetele să le admire, însă fără niciun folos, pentru că amândouă sunt cuplate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frate ,va platesc sa le publicati pe prostituatele astea ?
1
0
Stire de genul sunt panarama si mi-au traso 10000 de barbati ca sa ajung bogata . Decat sa traiesti ca o panarama mai bine nu existi . Ce poate fi mai usor in lume decat sa deschizi picioarele in fata tuturor.
6
0
De doare capul , cum pentru doua prostituate se cheltuie atatia bani! Platesti ziaristi, tipografi , etc. ca sa ce? Sa informezi publicul despre doua nulitati ...
6
0
Doua TRUPURI DE MANEKINE si GAOAZE SUPERFINE!! Doua moldovence kurvistine!! Nici din musca albina a nici din curva a gospodina!
8
0
Iar ati facut curvele celebre .Din ce traiesc individele decit di prostitutie ca doar nu se duc la servici cu autobuzul .
9
0
pentru doua zdrente .. prostituate, prostituate, dar le-a dus capul, ceea ce e foarte bine
8
4
si voi ce articol de senzatie .pfff,pe lux si opulenta ,vai de capul tututor.doua prostituate care mananca si beau pe spatele fraierilor .si saracimea se mira si le invidiaza .romanul tot roman, frate .
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920