REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Surprinși în Vama Veche de jandarmi în timp ce-și confecționau jointuri

Surprinși în Vama Veche de jandarmi în timp ce-și confecționau jointuri

Replica API 15 august 2019 | 02:24 490

Jandarmii au surprins în staţiunea Vama Veche, cinci persoane care aveau asupra lor şi în maşină, două țigarete confecționate artizanal cu miros înțepător, trei pliculețe transparente autosigilante.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, au observat marți, 13 august, cinci tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea echipajului, tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au început să se agite, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.

În autoturism, pe podeaua din dreptul scaunului dreapta față, au fost găsite două țigarete confecționate artizanal, cu miros înțepător şi trei pliculețe transparente autosigilante ce conțin fragmente de comprimat de culoare bej. Pe locul din dreapta spate, s-au găsit într-un rucsac de culoare neagră, un dispozitiv de mărunțit tip grinder care conține în interior urme de substanță vegetală de culoare verde olive, două recipiente din plastic transparent ce au în interior substanță vegetală, sub formă de muguri, respectiv substanță sub formă de bulgări solizi, de culoare maronie, două pachețele din folie de aluminiu alimentar ce conțin substanță de culoare maronie, sub formă de bulgări solizi. În portbagaj, într-un alt rucsac s-au găsit o cutie metalică ce prezintă urme de substanță vegetală de culoare verde olive şi un pachețel din folie de aluminiu alimentar ce conține substanță vegetală sub formă de muguri.

Grinderul, recipientele din plastic, foliile cu substanţă vegetală, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fie rusine ma cu asa captura si asa articol!Peste tot in Europa nu se deranjeaza pt asta aici sa i bagam 12 ani mama lor de nemernici,sunt mai rai ca ILIESCU
0
0
alifie mai smekera pentru partz party nu-si faceau? ma bagam si eu la o muie gratis
0
1
ANTIMILITIE
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614