REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Surpriză - Alianța Vestului s-ar putea extinde! Încă un oraș din Transilvania, interesat de inițiativa liberalilor

Surpriză - Alianța Vestului s-ar putea extinde! Încă un oraș din Transilvania, interesat de inițiativa liberalilor

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 125

Alianța Vestului, un parteneriat între Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea prin care se dorește atragerea fonduri europene direct de la Bruxelles, poate fi interesantă și pentru Sibiu, a declarat primarul orașului, Astrid Fodor, conform stiripesurse.ro.

„Este o inițiativă interesantă a patru primari care conduc municipii reședință de județ situate în regiunile de dezvoltare vest și nord-vest ale țării. Cunosc acest proiect doar din mass media și nu mă pot exprima doar în baza a ceea ce am urmărit la televizor.

Sunt convinsă însă că este o inițiativă constructivă, în sensul demarării unor proiecte comune pentru care inițiatorii doresc atragerea de fonduri europene, mai ales a fondurilor transfrontaliere”, a declarat Astrid Fodor pentru Turnul Sfatului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trebuia ca regina maria sa-si doreasca transilvania la intrarea regatului in razboi.Era logica doar unirea cu moldova si basarabia.Pt transilvania romanii din regat au fost trimisi de regina maria la razboi si macelariti.Sa nu uitam ca au fost ucisi peste 350.000 de regateni care daca traiau si aveau familii cum era atunci 7-11 copii intr-o familie,Romania ar fi avut populatie dubla pana la anii 1990.Dar tot vaduvele si orfanii de razboi din regat au dus greul trimitand grane in ardeal ca sa aiba ce manca ardelenii.
5
0
Ne iau astia Transilvania....pas cu pas Suntem condusi de niste boi
0
0
Transilvania cunoscuta ca si Ardeal trebuie inteles faptul ca locuitorii ei se considera romani numai cand au interese sau au nevoie de ajutor. In rest le pite si neconsidera pe noi cei din sud si est niste putori primitive ce sunt hranite de ei. Vor sa se separe sau enclavizeze foarte bine. Vor sa treaca la vechile hotare adica la unguri treaba lor dar sa ne lase in pace pe noi romanii autentici si sa nu ne mai intoxice cu mizeriile lor, basinile lor de ardeleni uneori nespalati, mizeri plini de ifose si talente!!!
5
1
Foarte bine asa va vreau nu ka psd sa scape dragnea de puscarie
0
3
Fatalau face alianta cu ciorile din Cartierul Henri Coanda ca atat il duce capul ala de prostan.
4
1
Surpriza! Alianta vestului s-ar putea extinde pana in Ungaria. Cu largul concurs al politicienilor prosti ai Romaniei s-ar putea ca Transilvania sa fie a Ungariei de centenar.
4
1
Noi aicia la consteanta e mafia aicia se face bani adevaratii poa sa zica fraeri ce vrea ca cluj ca sibiu ca pla mea toti ajunge aicia la litoraal ca le place la mare fraeri sa zica ce vrea ca la noi e spoma
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614