REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Surpriza anului vine de la Contra! Selecţionerul vrea să aducă la naţională un fundaş care nu a jucat niciodată în România

Surpriza anului vine de la Contra! Selecţionerul vrea să aducă la naţională un fundaş care nu a jucat niciodată în România

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:00 380

Cosmin Contra (43 de ani) îşi face ”temele” pentru preliminariile Campionatului European din 2020, unde România face parte din Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Malta şi Insulele Feroe.

Selecţionerul va pleca în Italia, unde se va interesa de situaţia lui Vasile Mogoş (26 de ani) un fundaş român care evoluează în Serie B, la Cremonese, şi care a mai trecut pe la Asti, Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana şi Ascoli:

”Chiricheş e bine, a început să facă antrenamente parţiale cu echipa. Mă voi duce la meciul Milan - Napoli şi voi discuta cu Ancelotti, mă voi vedea şi cu prietenul meu Gattuso. Voi merge şi la Cremonese. O să văd situaţia lui Vlad Chiricheş, situaţia lui Vasile Mogoş. Probabil îl voi suna şi pe Puşcaş. Voi vedea la faţa locului ce se va întâmpla”, a declarat Contra la Telekom Sport.

”Guriţă” i-a făcut portretul lui Vasile Mogoş şi spune cum a reuşit acesta să le atraga atenţia oamenilor din staff-ul naţionalei: ”Joacă la Cremonese, joacă titular, 26 de ani. Nu a jucat în Liga I, a jucat în ligiile inferioare, a plecat de mic din România, dar anul acesta a început să joace meci de meci la Cremonese şi o face foarte bine. Dă goluri şi atunci ne-a atras atenţia şi am început să-l urmărim şi pe viitor sigur va deveni o soluţie pentru echipa naţională”, a mai spus Contra pentru sursa citată despre fundaşul dreapta care a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în acest sezon de Serie B.

România va debuta în preliminariile Campionatului European pe 23 martie, contra Suediei, echipă pe care tricolorii au învins-o în luna martie a anului trecut, în cadrul unui meci amical, scor 1-0. După meciul cu nordicii, tricolorii vor primi vizita selecţionatei Insulelor Feroe.

sursa: prosport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr contra
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102