REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Surpriza de la Asia Express: O fostă vedetă de la Pro Tv pleacă pe Drumul Comorilor

Surpriza de la Asia Express: O fostă vedetă de la Pro Tv pleacă pe Drumul Comorilor

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 594

Gina Pistol şi Oase

Foto: Antena 1

Vești bune pentru fanii "Asia Express"! Reprezentanții Antenei 1 au anunțat că al treilea sezon al reality show-ului va purta numele Drumul Comorilor și se va desfășura în Filipine și Taiwan. În scurt timp, vor începe fimările, iar numele celor care vor concura pentru premiul de 30.000 de euro au început să se afle.

Şi anul acesta, după modelul primelor două sezoane, concurenții vor fi fie rude de sânge, fie prieteni la cataramă sau iubiți. Ne amintim de Dorian Popa şi mama lui, de Anca Sigărtău și fiul ei, Teodor, de Bianca Drăgușanu și sora ei, Anca. Anul acesta, ar fi bătut deja palma cu Antena 1 Nico. Aceasta o aduce în emisiune pe fiica sa, Alexandra, în timp ce bloggerița Alina Ceaușan va fi însoțită de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan.

Mai mult, se pare că și Alex Velea se va despărți, pentru o perioadă, de Antonia și de cei doi copii ai lor, pentru a porni în marea aventură asiatică, iar partener de drum i-ar fi Mario Fresh.

Marea surpriză este că o fostă vedetă PRO TV ar fi semnat cu rivalii de la Antenă. Este vorba despre Răzvan Fodor. Fostul solist al trupei Krypton a fost ani buni la cârma emisiunii "MasterChef", iar înainte de asta, a prezentat "Vorbeşte lumea" alături de Vica, Nadine și Sore. În 2017, a fost concurent la "Fort Boyard", tot la Pro Tv. Publicul îl cunoaște, de asemenea, și de pe vremea telenovelelor de la Acasă Tv.

Răzvan Fodor

foto: captură video Antena 1

Înainte de a pleca pe Drumul Comorilor, Răzvan Fodor a apărut într-o altă emisiune a Antenei 1, "Chefi la cuțite", unde și-a revăzut vechii prieteni de pe vremea MasterChef: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Răzvan Fodor a gătit Chili con carne, un preparat mexican. "E o mâncare simplă, dar e important mixul de condimente, sare piper, oregano, chimion", a subliniat vedeta. La final, Răzvan Fodor a adăugat în mâncarea lui două cuburi de ciocolată pentru a lega mai bine sosul. "Lumea crede că ciocolata e o fentă, dar nu e deloc. Are rolul ei", a adăugat el. Cu acest preparat, Răzvan și-a asigurat cuțitul de aur.

Dacă la gătit se pricepe, rămâne de văzut cum se va descurca Fodor pe traseul dificil de la Asia Express și pe cine va alege drept coechipier.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 3

Maria Buză

Foto: arhivă personală

Deși Antena 1 nu a transmis oficial nimic legat de concurenți, iată că zvonurile dau ca sigure câteva vedete. Pe lângă Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Nico și fiica ei, iată că s-ar fi înhămat la această competiție și Alex Velea, Mario Fresh, make-up artistul Alexandru Aabagiu, Maria Buză, dar și cuplul Speak-Ștefania.

Speak și Ștefania

Foto: arhivă personală

Mai mult, Gina Pistol rămâne gazda show-ului, dar aceasta va avea ajutor din partea lui Oase, cel care a câștigat sezonul trecut alături de CRBL.

Nouă echipe de vedete vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614