REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Surpriză de PROPORȚII LA BAC! Subiectul III, același ca la simulare. Elevii constănțeni, șocați

Surpriză de PROPORȚII LA BAC! Subiectul III, același ca la simulare. Elevii constănțeni, șocați

Replica API 4 iulie 2016 | 16:15 1233

Elevii constănțeni au fost luați prin surprindere la prima probă a examenului de Bacalaureat. La proba de Limba și Literatura Română, la partea a III-a, elevii au avut de caracterizat unui personaj dintr-un roman psihologic, adică, același subiect pe care l-au rezolvat și la simulare. Din această cauză, cei mai mulți au rămas profund surprinși și au afirmat că nu se așteptau deloc la o asemenea supriză. ''Având în vedere că asta ne-a picat și la simulare, a fost un șoc pentru mine când am văzut. Nici prin cap nu mi-a trecut că o să avem la fel'', a spus Ioana, o elevă de la Colegiul Mircea cel Bătrân. La fel de surprinsă a fost și Camelia, care a afirmat că se aștepta să-i pice o poezie. ''Foarte nasol. Nimeni nu se aștepta. Toată lumea credea că o să pice poezie. Nu prea am știut, pentru că nu prea am învățat acest roman'', a spus mircista. Pe tot parcursul examenului, părinții și-au așteptat copiii la ieșirea din liceu.

La profilul real, la subiectul I, absolvenții au avut de realizat analiza unor texte date, iar, la subiectul al II-lea de exprimat o opinie despre influenţa jocurilor electronice. La ultimul subiect elevii au avut de scris un eseu despre un roman interbelic.

La profilul uman a fost șocul. Elevii de clasa a XII-a au avut de rezolvat o caracterizare dintr-un roman psihologic. De asemenea, aceştia au avut de făcut un text argumentativ despre rolul lecturii în dezvoltarea personală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218