REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Surpriză de sfârșit de an: refugiile RATC de pe bulevardul Mamaia au fost demontate! Proprietarul: 'Nu credem că le mai punem la loc'

Surpriză de sfârșit de an: refugiile RATC de pe bulevardul Mamaia au fost demontate! Proprietarul: 'Nu credem că le mai punem la loc'

Replica API 31 decembrie 2017 | 13:50 518

Constănțenii care au călătorit, zilele acestea, cu mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au constatat, cu uimire, dispariția refugiilor de pe o arteră principală a municipiului.

„Surprize de sfârșit de an din partea autorităților locale. În plină iarnă, refugiile RATC de pe Bd. Mamaia au fost desființate, rămânând doar cioturi metalice ieșite din asfalt în locul lor”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Înghesuiți”. Măsura i-a nemulțumit pe constănțeni, mai ales ținând cont de condițiile meteo.

Reprezentantul Seaview Media (societate care deţine acele refugii), Ionuţ Barbu, a declarat pentru Replica: "Noi am demontat acele refugii, vom curăţa şi locurile cu pricina şi nu credem că le vom mai monta la loc".

De precizat că, la ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, au fost aprobate taxele şi impozitele pe anul 2018. În privinţa panourilor publicitare, taxa a fost mărită considerabil, motiv pentru care firma mai sus menţionată ia în calcul să renunţe la o serie de suporturi stradale de tip publicitar.

F.B., A.C.

Sursă foto: Pagina de Facebook „Înghesuiți”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si-asa erau niste mizerii. va veni alta firma si va pune altele mai de calitate.
0
0
cel mai mizerabil oras din romania incepand cu epoca mazare...rusine
14
0
Inainte de a publica, ati citit titlul? Eu nu cred, posibil pe ecranul telefonului sa nu incapa chiar tot titlul. Si mai semneaza si 2! 2 prosti!
2
0
tiganii aduna!
2
0
Bai, agramatule, bai!
1
1
Le am luat eu in Madagascar ca sa fac adaposturi pt placile de surf, bai saracilor!
8
0
La Brotacei, in statia de autobuz de langa benzinarie, unde vantul sufla napraznic acum, nu exista nici urma de adapost. Intervalul de asteptat 43 M si C este de 25 minute. Poate sa inteleaga primaru in ce hal il blestemam de cate ori stam in statie? Nu stergeti art sau comentariul. Si voi presa sunteti nepasatori: nu ati semnalat acest lucru niciodata.
14
0
Le a luat Mazare cu el im Madagascar !ha ha ha
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102