REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SURPRIZA DIN PARCARE. Şi-a găsit maşina pe butuci! FOTO

SURPRIZA DIN PARCARE. Şi-a găsit maşina pe butuci! FOTO

Replica API 14 august 2018 | 01:06 721

Un constănţean a făcut publice în cursul zilei de luni, 13 august a.c., mai multe fotografii cu un autoturism pus pe butuci. Mai exact, postarea este făcută publică pe pagina de facebook "Parchez Ca Un Bou", iar acesta susţine prin comentarii că nu este prorpietarul autoturismului vandalizat, iar jantele ar fi fost furate de către mai multe persoane care tranzitau şi zilele trecute zona cu această intenţie, însă, potrivit lui, fapta nu a putut fi săvârşită la acea dată fiindcă jantele autoturismului său erau legate cu antifurt. Potrivit lui, nu a putut sesiza poliţia din cauza faptului că nu ar fi avut probe doveditoare. "Au încercat şi la mine, dar am antifurt. Patru persoane de etnie romă se învârteau în jurul maşinii mele la 2 noaptea. Că îi duce capul să nu tragă maşina lor aproape de locul unde fură. Mă bufneşte râsul când mă gândesc că pe zona Secţiei 5 sunt 2 echipaje auto în mare parte din timp.", a precizat acesta. Proprietarul şi-a găsit autoturismul pus... pe butuci în parcarea din zona Far din municipiul Constanţa.

Fotografiile au atras după sine mai multe comentarii din partea celor care au observat situaţia aşa că mulţi dintre ei au îndemnat pentru sesizare cu privire la această faptă către organele competente.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că până în acest moment (13.08.2018, ora 15.40) nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la furtul unor jante auto la Secţia 5 de Poliţie, responsabilă de zona unde s-a petrecut incidentul. "Până în acest moment nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la furtul unor jante auto la Secţia 5 de Poliţie din municipiul Constanţa.", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

sursă foto: Facebook/Parchez Ca Un Bou

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca refuza sa faca plangere inseamna ca le are tot din ciordeala la comanda, mai mult ca sigur. Si vis a vis de ce a scris ergean taif, las-o draq cu munca voastra cinstita de tigani ordinari, ca numai voi mai faceti gainarii dinastea ieftine in Romania. Jeguri ordinare, inghiti-va-r potopul pe toti sa scapam de niste scursuri ale societatii care traiesc precum capusele pe pamant
0
0
A fost un kkt tzigani. Tzigeni sunt cistiti!!!!! Leprele d romini fak toate mizerile shi da vina pe tzigani cisiti kre muncesc de le sare capcelee!!!! Huuuuuuuuu!!!!!!??
0
1
Tiganii trebuie lichidati, altfel nu are nimeni ce sa le faca.
18
2
@sun : futu-te-n gura de pesedist ordinar ! Mie dragnea,muie pesede !!! Muie si tie !!!Cu cacat !!!
8
4
poate a parcat gresit,
0
2
Cei care au furat sunt pe felie cu protestatari care tin fortele de ordine cu ei la plimbare prin orase avand in vedere ca doar ei au dreptu la aparare ....................
6
20
O fi avut comanda...
19
1
Jandarmeria si Polutia Romana au treburi mai bune de facut, cacatii dracului!
17
4
si atunci de ce s-au luat amprente de pe autoturism.? vezi foto.intreb pentru un amic!
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218