REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Surpriză la Techirghiol: Constandin vrea să fie candidatul PNL la primărie

Surpriză la Techirghiol: Constandin vrea să fie candidatul PNL la primărie

Replica API 13 ianuarie 2016 | 00:00 568

Se pregăteşte un sondaj

Se pregăteşte un sondaj

Iulian Constandin

După reţinerea primarului din Techirghiol, Adrian Stan, acuzat de procurorii DNA de luare de mită, liberalii s-au mobilizat pentru a desemna un viceprimar cu atribuţii de primar. Decizia liberalilor, transmisă mai departe consilierilor locali, s-a oprit asupra lui Iulian Soceanu, fost membru PNL. Chiar dacă nu mai este liberal, Soceanu continuă să fie un apropiat al PNL-ului şi se presupune că el ar urma să şi candideze din partea acestui partid la Primăria Techirghiol.

Teoretic, PNL va trebui să ţină cont şi de cursa internă declanşată în partid, mai precis de un sondaj de opinie. Potrivit informaţiilor noastre, pentru Techirghiol sunt vehiculaţi, ca potenţiali candidaţi ai PNL la primărie, următorii: Iulian Soceanu, dar care ar trebui să se reînscrie în partid, Iulian Constandin (membru PNL, provenit de la fostul PDL) şi Florin Zisu (PNL). Cei trei ar urma să fie „testaţi” de PNL, iar rezultatul sondajului (care ar costa în jur de 3 mii de euro) ar urma să fie făcut public în luna februarie. Facem precizarea că Iulian Constandin a confirmat, pentru „Replica” de Constanţa, că intenţionează să candideze la Primăria Techirghiol din partea PNL.

Dacă nu va fi desemnat de partid drept candidat, Constandin spune că nu are în plan o candidatură din postura de independent ori cu sprijinul altui partid. Referitor la intenţia de candidatură, Constandin a declarat: „Este o responsabilitate pe care mi-o asum, pentru că doresc să îmi aduc contribuţia, prin experienţa acumulată în timp, la dezvoltarea oraşului în care locuiesc. Ţin sa menţionez faptul că nu am derulat afaceri cu autoritatea locală şi nu am rude angajate în primărie, soţia mea încheind relaţiile de serviciu în primărie în urmă cu 6 ani”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108