REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Surpriză! Mirela Matichescu REVINE în CONSILIUL de ADMINISTRAȚIE al Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Surpriză! Mirela Matichescu REVINE în CONSILIUL de ADMINISTRAȚIE al Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Replica API 20 ianuarie 2020 | 22:38 399

Modificări la nivelul Consiliul de Administrației al Aeroportului Mihail Kogălniceanu! După ce, în Adunarea Generală a Acționarilor, ce a avut loc pe 9 ianuarie, s-a decis noua componență a CA, fiind exclusă Mirela Matichescu, Consiliul Județean a transmis o adresă Ministerului Transporturilor de convocare a unei noi ședințe. Ceea ce s-a și întâmplat. Potrivit directorului AIMK, Bogdan Artagea, AGA s-a întrunit luni, 20 ianuarie, la București. Astfel, Matichescu revine în conducerea aeroportului.

În ședința din 9 ianuarie s-a decis ca, din Consiliul de Administrație să facă parte Bogdan Artagea-directorul general al AIMK, Romani Tony-Avramescu-Gruia, de la Fondul Proprietatea, Daniel Nicu Geambazu, Constantina Vasilescu, consilierul local PMP Secil Cantaragiu, Ligia Elena Căpățână.

Odată cu revenirea lui Matichescu, Geambazu va fi scos de pe listă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bani incasati degeaba. ce treaba are cu aeroportul? are o carciuma pe plaja in Navodari, in care serveste mancare, dar cine sa vina sa o verifice? nenorocitilor
2
0
sa dus pulii aeroportul
5
0
Nu va mai ajunge
3
0
Pai daca o suge bine tre sa I faca loc. Plus un anal. Draq de neam de koorve si secaturi
12
1
M-am convins si cu PNL, numai gura e de ei, cu cumulul pensie-salariu nu au facut nimic, sporul de conditii vatamatoare nu s-a plafonat, deci or sa aiba o surpriza la alegeri ca romanii au vazut ce le poate capul, nu au schimbat absolut nimic, hotii de PSD-isti sunt tot in fruntea institutiilor publice, incepe sa-mi para rau ca i-am votat!!!
19
0
Pai Mirela e singura care stie meserie, fratiorii mei. Are luat masterul in relatii internationale cu negri si arabi ! Basca o specializare in anal.
21
1
o sa stea putin pana la alegeri, pe urma, pa, la aprozar
16
0
Ce fata are numai pumni cere
13
0
La Aeroportul Iasi exista zilnic curse catre Tel Aviv, Londra, Bologna, Bruxelles, Paris, Munchen,Bucuresti. In Kogalniceanu e jale. Rusine. Asta nu e aeroport, e cocina
26
0
dromaderul Mati pute a sperma de la o posta.
16
0
Tot psd conduce la aeroport ca la apc.nimic nu sa schimbat!
14
1
La ce fata are nu inteleg cum o mai tin astia ca tie scarba si muie sa ii dai
13
1
Pai daca sunt curse si numarul de pasageri creste, ADIO subventie de la Min Transporturilor, adio loc unde orice pupaza angajata ce are peste, adica nu fish, trebuie sa i aia mica
13
0
Aeroport de kkat...conducere de kkat...curse exterene de kkat...2 luni pe vara in Estonia...numai incompetenti ...
17
0
Esti mioapa rau! Ce schimbare vezi tu cand in CA primarita de Kogalniceanu o trimite pe una gen Dancila?
14
0
Londra,Koln,Milano,Paris,Madrid,Bolognia,Roma,Bruxelles sunt curse de pe Aeroportul International Craiova. La Aerogara M.Kogalniceanu avem doua curse Istanbul si Londra. Nu va este rusine d-le Artagea?
23
0
In sfarsit se vede o schinbare in tara asta decand este PNL la guvernare
5
8
Capatina asta e vreuna ca Nusha?
6
0
S au tras sforile pentru putori! Pentru deblocarea posturilor,pentru cei care vor sa munceasca cu adevarat nu faceti nimic? Si asa ,astia din C a - uri,sunt o gaselnita,sa le umple statul buzunarele,un fel de ajutor social....
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218