REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Surpriză pentru polițiști: O măicuţă care cerea bani trecătorilor era, de fapt, bărbat

Surpriză pentru polițiști: O măicuţă care cerea bani trecătorilor era, de fapt, bărbat

Replica API 26 noiembrie 2021 | 00:00 2659

Surpriză uriașă pentru polițiștii locali din Râmnicu Sărat. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care cerea bani trecătorilor, oamenii legii au constatat la sediu că au de-a face cu un bărbat.

foto: Poliția Locală Rm.Sărat

În timp ce patrula pe o stradă din Râmnicu Sărat, un echipaj de Poliţie Locală a observat o persoană care părea suspectă. Aceasta era îmbrăcată în straie de măicuţă şi cerea bani trecătorilor.

Așa că oamenii legii au hotărât să facă suplimentări suplimentare și au condus măicuţa cerşetoare la sediul Poliţiei Locale. După ce au legitimat-o, nu mică le-a fost mirarea să constate că măicuța era... bărbat, potrivit Adevărul, citează antena3.ro.

”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, le-a spus bărbatul din Bacău poliţiştilor. În ceea ce priveşte hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţine că nu sunt veşminte bisericeşti, ci haine simple, cumpărate de la second-hand.

foto: Poliția Locală Rm.Sărat

D.I. are 28 de ani şi e din judeţul Bacău. Bărbatul deghizat în măicuţă a fost sanctionat contravenţional, apoi condus la Poliţia Municipală pentru continuarea cercetărilor.

Individul a recunoscut că înfățișarea de măicuță l-a ajutat să păcălească mulţi oameni. Tânărul a spus că nu a muncit nicio zi în viata lui. El spune că îi este, totuşi, ruşine de ceea ce face, dar numai atunci când este prins, deoarece îl văd cei pe care i-a înşelat.

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe tânăr exact când acesta se pregătea să părăsească municipiul.

Nu e prima oară când apelează la deghizare pentru a avea mai mult succes la cerșit. Până să-i vină ideea să se dea drept măicuță, a avut o perioadă un alt "rol". S-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele, simulând lipsa unui braţ pierdut în urma amputării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si totosi, avea pasarica calugarul Vasile ???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108