REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Surpriză pentru un afacerist din Mangalia: angajatele unei spălătorii i-au RETURNAT 3.000 de lei uitaţi într-un sacou

Surpriză pentru un afacerist din Mangalia: angajatele unei spălătorii i-au RETURNAT 3.000 de lei uitaţi într-un sacou

Replica API 12 august 2014 | 00:00 1183

Oameni simpli, dar cinstiţi

Oameni simpli, dar cinstiţi

Un afacerist din Mangalia, care deţine şi restaurantul "La Foişoare" din Venus, a avut parte de o surpriză de proporţii. Acesta a fost sunat de către angajatele spălătoriei ecologice, acolo unde soţia sa lăsase mai multe haine la curăţat, pentru a fi anunţat că suma de 3.000 de lei a fost găsită în buzunarele unui sacou. Chiar dacă gestul este unul cât se poate de firesc, în zilele în care trăim poate fi considerat unul de admirat.

Oameni simpli, dar cu suflete mari! Este vorba despre angajatele unei spălătorii din Mangalia, Octavia Ecol, care nu au stat pe gânduri atunci când au dat peste o sumă de bani cu care, cel mai probabil, ar fi putut ieşi din iarnă. Femeile au relatat, pentru "Replica" de Constanţa, cum o persoană a venit, în dimineaţa de luni, 11 august, cu mai multe haine pe care le-a lăsat la curăţătorie, însă, atunci când le-au luat la mână pentru a le verifica de pete, în buzunarul unui sacou au dat peste suma de 3.000 de lei. "A venit cu o comandă mai mare. După ce a plecat doamna, am luat hainele pentru a găsi petele şi, căutând în buzunare, am găsit această sumă de bani într-un sacou bărbătesc. Am numărat banii şi imediat am anunţat şefii. Au căutat numărul de telefon al persoanei şi, în mai puţin de jumătate de oră, a venit şi a intrat în posesia banilor. Nu ştia de acei bani şi a fost foarte surprinsă", a declarat, pentru "Replica", Elena Dupu, angajata spălătoriei ecologice. Menţionăm că cea care a dus hainele la spălătorie este soţia afaceristului Victor Bădică, cel care deţine şi restaurantul "La Foişoare" din Venus. Însă, gestul nu este unul singular. În anul 2007, aceleaşi angajate au găsit suma de 10.000 de lei într-un buzunar şi 150 de euro în celălalt, dar imediat au sunat proprietarul pentru a-l anunţa de acest fapt. Şi cazuri au tot fost, Elena Ducu spunând că a găsit chiar şi bijuterii pe care, bineînţeles, le-a înapoiat. Angajatorul acestora, Remus Becheru, este foarte mândru de ele, declarând pentru "Replica" de Constanţa că sunt nişte angajate model. Prin urmare, tot oamenii simpli fac gesturi care ni se par, în zilele de azi, atât de mari!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367