REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SURPRIZĂ sau NU? Încă o FEMEIE candidează la PRIMĂRIA Constanța!

SURPRIZĂ sau NU? Încă o FEMEIE candidează la PRIMĂRIA Constanța!

Replica API 15 iulie 2020 | 11:40 3030

După Nicoleta Ploscaru, o altă femeie și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. În cadrul unei conferințe organizate de Partidul Ecologist Român, Corina Martin, fost președinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România și actual vicepreședinte al PER Constanța, și-a anunțat intenția de a candida la postul de primar al municipiului Constanța.

Corina Martin spune că a învățat administrație publică locală lucrând pentru turist și că este pregătită pentru următoarea etapă.

“Începând de astăzi vreau să lucrez pentru dezvoltarea și promovarea județului Constanta, la un alt nivel. De ce am intrat în politică? Mă număr printre cei care se întreabă eu cu cine votez? Eu m-am săturat de politică anilor de până acum. Sunt 30 de ani de când activez în mediul privat și consider că nu mai am timp să pierd încă patru ani din viața mea, din viața prietenilor mei, astfel că fac un pas în fata și îmi asum implicarea în viața politică. Cred că felul în care s-a făcut politică nu este ceea ce ne dorim. Cred în mine și în echipa mea, și anunț oficial că eu candidez la Primăria Constanța.", a fost anunțul făcut de Corina Martin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te astept si in cartierul meu sa iti faci campania electorala. Pe mine ma cumperi usor. Nu am nevoie decat sa iti trag cam doua chil de sacaz in gat banuiesc ca asta e specialitatea casei si votul meu il ai garantat!
2
0
Ce vorbesti madam...!?! Pai ti-a convenit de minune cu mascariciul dereglat psihic cand iti platea costumele sa te imbraci in zeita nefututis si acum critici...? Sau este de fapt situatia ta ca nimeni din Horeca nu vrea sa mai auda de tine ?
2
0
Mazare a fost mascariciul numarul unu, vaca de Corina Martin vrea sa fiemascariciul numarul doi. Nu i-a spus nimeni vorba ai romaneasca: copia nu are valoare.
1
0
Vai de capul Constantei, ce a fost acum 20 de ani si ce a ajuns! Candidatii la primarie sunt pe masura! Ar fi de ras de n-ar fi de plans!
6
0
E ff buna a facut scoala cu Mazare ,poate ajunge colega cu el la Beciul domnesc
10
0
Asta ne lipsea, oaiei sa i se alature foca.
8
0
In primaria Constanta. In rest erau de toate.
9
1
Lupul in blana de oaie.
7
0
Au scos-o astia de pe peste tot, s-au lamurit toti ca nu este decat o basina umflata. Cine stie ce le-o fi promis de i-a aburit si pe astia de la PER , alti prosti sa se faca de cacat cu foca asta. Daca PER mai aveau si oameni pe langa ei, gata , s-a terminat, va duce asta la 0,00001%
13
1
Wow. Auzi la ea: a invatat administratie publica locala lucrand pentru turist. Ha ha ha.
15
1
Deocamdata politica romaneasca este asa de slinoasa,ca oamenii de reala valoare nu indraznesc sa participe. Orice om cu adevarat educat si cu multe calitat este imediat mazilit in caz ca indrazneste sa tulbura si doar prin simpla prezetna stilul specific al politicii romanesti. Asadar,nu ne miram ca avem candidati din cei mai tupeisti dar fara o legatura cu aspiratiile romanilor. Chiar si asa ,romanii voteaza din gramada,dupa cum au ficatii la momentul votului,creierul fiind ignorat.
12
0
Au innebunit de tot..... Daca si asta candideaza ne ducem dracu..... Una bucata maimuista....
12
1
Se pare ca Constanta nu are noroc de oameni adevaratii ci numai de sugativii si sugative.....
15
0
Ba astia chiar au tupeu... vor ciolanul nu se lasa
26
0
Tu mai lipseai in gramada de hahalere
25
0
...de o asa DOBITOACA. Nu mai are timp sa piarda 4 ani din viata ei tumultoasa si a prietenilor ei. Deci, ce avem noi aici? Una bucata sperietoare de ciori, care daca ajunge primar o sa aiva grija de prietenii ei. Stai acolo ca stai bine. Asta cu primaria e treaba de barbat..fara sa jignesc femeile...asta daca nu carecumva ti-a crescut sula intre craci pentru ca e femeie doar dupa bot.
20
1
PROSTITUATA PESEDISTA MARTIN, FE.TATOARE notorie a CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, cu jumatate din familie in PUSCARII pentru FURT CALIFICAT, INSELATORII, EVAZIUNI FISCALE, FALS, UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA !!!
30
0
Primaru din cate stiu este administrator din cate stiu si teoretic ar trebui sa alegem primaru nu partidu . Doamna , ati intrat in politica ca sa candidati ori doriti sa candidaati ca sa administrati ? Pai daca ati intrat in politica ca sa candidati nu va deosebiti de ceilalti candidati . Parerea mea asta este .
16
0
Ce vrea asta sa arate?,ca se poate si mai rau decat cu Fagadau,cica dezaproba politica care s-a facut in ultimi 30 in Romaia adica politica facuta de politicieni corupti in favoarea lor si a tuturor hotilor,bine Corinush dar din cate se vede Famiglia Martin nu prea a avut de suferit din cauza politicienilor hoti si corupti ca R.Mazare si N.Constamtinescu sau poate tu crezi ca astia sunt fara vina in puscarie.
22
0
Sau despre ce femeie e vorba??
18
0
Eu chiar nu pricep, nu mai exista nici un om serios sa candideze la aceasta functie??? Chiar asa jos a ajuns acest oras... Numai nonvalori vad ca si exprima aceasta optiune, de a candida. Sa fii primar nu ti trebuie nici o experienta administrativa, trebuie sa fii un bun gospodar, putina viziune si sa stai aproape de cetateni!
26
0
Exact corina mult ruj martin Cleosparta lui mazare lipsea de la primarie Unde dracu vedeti voi frumusete la imbecila asta ? daca ii dai tencuiala si rujul jos e o banalitate ,Nici de pus in porumb nu e buna .
32
0
Incearca sa ii i-a din voturi lui Chitac in favoarea lui Fagadau. Nu-i rau, PSD tine cu dintii de putere, era de asteptat.
25
2
Parca ieri intrebam cand daca nu cumva va intra in politica... Astazi a raspuns! Sa ne fereasca Dumnezeu!...
21
0
aaaaaaahaaahaaaahhaaaaa !!!!!!!!
19
0
Moammmmm cate pppp a supt asta pina la aceasta decizie, dar ma gandesc cate o sa suga in timpul campaniei, vai vai
20
0
matracuca lipsea!
25
0
E frumoasa
3
18
Nu zau? Tu lipseai din peisaj... Martin te cheama? Cativa martin sunt prin puscarii...familie serioasa...o sa iesi sigur primar ...
30
0
VOTEZ CORINA MARTIN !
2
33

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218