REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SURPRIZĂ: Viorel Cataramă candidează la șefia PNL

SURPRIZĂ: Viorel Cataramă candidează la șefia PNL

Replica API 15 mai 2017 | 00:15 430

Se ascute lupta pentru șefia PNL. Viorel Cataramă a anunțat duminică, la Antena 3, că a decis să candideze la șefia partidului. Acesta a anunțat că marți își va depune candidatura.

„Am văzut un sondaj realizat de Avangarde, care a scos la iveală faptul că 57% din cetățenii cu drept de vot, care se consideră de dreapta sau de centru-dreapta, susțin ideile moțiunii pe care le-am prezentat la conferința municipiului București, în luna aprilie. (...) În primă fază am nevoie de 35 de mii se semnături, pe care el am deja, astfel încât în ziua de marți îmi voi depune candidatura și voi face o conferință de presă”, a declarat Viorel Cataramă, la Antena3, scrie stiripesurse.

În cursa pentru şefia PNL au rămas Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, după ce Cătălin Predoiu a anunțat la începutul lunii că se retrage din cursa pentru conducerea PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in emisiune,Catarama si-a facut deja intrarea,asa ca nu va mirati.A fost laudat si lingusit cat cuprinde,asa ca de ce sa nu incerce?cu Dragnea care se vede deja presedinte de Ro,eu va spun ca-l aleg oricand pe Catarama,si uite-asa se aleg presedintii ,ca decat un idiot la butoane,mai incercam si alte variante.Uite-asa a ajuns si Klaus presedinte!
0
0
Un om de categorie joasa cum ne-am obisnuit sa avem in politica,Catarama profita de faptul ca asa zisul PNL de azi tremura ca piftia de porc din lipsa de structura solida,bazata pe valori.Ca orice speculant de duzina,stie sa profite si de delasarea,de incultura electoratului si nu ar fi de mirare sa vedem fata asta ca a lui Mussolini in fruntea conglomeratului autodenumit PNL,un partid chiar fara idei de dreapta,ci cu idei antiromanesti pure.
2
0
eu ma bucur ca are idei clar de dreapta, sa dispara ajutoarele sociale si alte multe magarii, sa intram pe un fagas normal
0
2
asta sa duca-n pi... masi de hot mafiot ce este ca ne-am saturtat de atati idiotice uita de unde au plecatsi acum as bat joc de popor, de cel de langa el crezandu-se drku pe pamant !
3
1
un camatar..
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614