REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Surse: Cine ar putea fi prezidențiabilul PSD

Surse: Cine ar putea fi prezidențiabilul PSD

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 242

În interiorul Partidului Social Democrat s-ar fi decis deja numele persoanei care va candida la alegerile prezidențiale din 2019.

Potrivit surselor Bugetul.ro, mai-marii Partidului Social Democrat vor să-l trimită în lupta cu Klaus Iohannis, de anul viitor, pe Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării Naționale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fa farmacistelor, dati fa ursuletii de la promotie,fa hoatelor! Va bucurati si la ursuletii de plus care trebuie sa ajunga la copii??? Ati citit de liftiera de la spitalul din Dolj care cerea punga cu cadouri ce era destinata copiiilor bolnavi? Si-a dat demisia de rusine pt ca s-a aflat cu ce tupeu isi cerea partea.
3
0
Daca il alegeti pe fifor cumpara asta cele cateva submarine grecesti balistice promise si am pus-o ! Muie fifor analfabetul, muie dragnea, muie pesede !!!
2
1
La farmaciile CATENA exista o campanie prin care se ofera un UESULET de plus la doua peoduse de copii cumparate de la aceeasi firma. Dar de unde, farmacistele hoate si nesatule daca are in sange sa nu fie corecte deja si i-a insusit cadourile ca sunt SARACE, necajite si NECIVILIZATE. Ne mai trebuie o mie de ani sa ne civilizam si sa fim cu adevarat oameni.
4
0
Nu mai aruncati cu bani aiurea in campanie ca oricum Iliescu este ultimul presedinte pe care l-ati avut , si altul nu veti mai avea vreodata !
5
2
Despre mine este vorba!Nu de Fifor!Eu am sanse mai mare decat el,deci particip! Stati ma cuminti ca nu aveti fata si nici stofa sa fiti presedinte cat despre faptul ca sunteti poligloti toti ca Dancila NU AVEM DECAT UN PRESEDINTE!HERR PRESIDENT!Puteti sa va bateti in palose si in ce vreti voi ca pt NOI este TOT HERR PRESIDENT!NU aveti cum sa l faceti aia e acceptati!In nici un domeniu va bate incepand de la bataie fizica si terminand in discutii metafizice!Nici macar la septica n aveti sanse!Pui Lastun cu motor de Olcit sa se intreaca cu Mercedes?Sunteti plati ca apa
3
3
Pana atunci fiforel sta ascuns sub fusta ancai alexandrescu.Acolo isi lucreaza fifirel imaginea de prezidentiabil.Bine ca nu e sub fusta olgutei pt ca greu mai gasea iesirea.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920