REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Surse: Decebal Făgădău, viitorul preşedinte al PSD Constanţa

Surse: Decebal Făgădău, viitorul preşedinte al PSD Constanţa

Replica API 20 martie 2015 | 00:57 180

Contactat de "Replica", Decebal Făgădău a declarat:

Conform unor surse din PSD Constanţa, primarul Radu Mazăre ar fi stabilit deja cine ar urma să îi ia locul la conducerea organizaţiei judeţene. Discuţia pe acest subiect a avut loc înainte ca edilul să apară joi seara la România TV, unde a anunţat că renunţă la toate funcţiile de conducere din partid, inclsuiv la cea de preşedinte al PSD Constanţa. Astfel, s-ar fi stabilit ca viitorul preşedinte al PSD Constanţa să fie Decebal Făgădău (actualul preşedinte de la Organizaţia Municipală). Desigur, el ar urma să fie validat în cadrul unor alegeri judeţene. Mai departe, pentru funcţia de preşedinte executiv s-au purtat discuţii cu senatorul Nicolae Moga, dar care a refuzat, spun sursele noastre, aşa că funcţia a fost “reorientată” către deputatul Radu Babuş. Secretar executiv ar urma să fie în continuare Cristinel Dragomir, cel care, teoretic, ar trebui să ocupe funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei până la organizarea alegerilor. Revenind la discuţiile mai sus-evocate, sursele noastre mai indică faptul că pentru Organizaţia Municipală a PSD Constanţa s-ar fi decis ca preşedinte să fie deputatul Mircea Dobre.

Contactat de "Replica", Decebal Făgădău a declarat:

"În mod evident este un moment dificil pentru PSD Constanța. După Consiliul Național vom avea oședință a Biroului Permanent Județeanși vom stabili ce urmează. Cât despre o candidatură... este prematur să discutăm. Discuțiile le vom avea în partidși abia după aceea în presă".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218