REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SURSE - La Vila Lac, Iohannis și PNL au decis să abordeze USR ca 'partid non grata'

SURSE - La Vila Lac, Iohannis și PNL au decis să abordeze USR ca 'partid non grata'

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 280

Președintele Klaus Iohannis și lideri ai PNL au discutat miercuri, la Vila Lac 1, că la alegerile locale cel mai bine este să aibă candidați proprii și dacă se încheie vreo alianță atunci candidatul susținut să fie liberal, au declarat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

S-a discutat că de principiu se pot face alianțe cu oricine în afara PSD dar „să ne ferim de USR”. De asemenea, liberalii au mai discutat ca nu trebuie sa raspunda nici atacurilor venite din partea USR la adresa Guvernului si nici atacurilor USR la adresa lui Klaus Iohanis. 'Nu intram in jocul lor de comunicare. Ii ignoram total”, au zis surse din PNL, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobre Mircea primar!
1
0
Mircea Dobre PRIMAR, o legatura foarte buna pentru Constanta cu administratia centrala, un fost ministru tanar, muncitor.
1
0
CHITAC PRIMAR
0
1
hahahahahaha
2
0
Din pacate PSD nu a reusit sa elimine putreziciunile din el si vor castiga baietii astia veseli de la PNL si non-gratiile de la USR. Atunci vom vedea ce se va alege de Romania. O vor "moderniza" pana la micsorare. Asta dupa ideile pe care le au si le pun in practica. Nimic normal pentru popor, doar vorbe si masuri de austeritate. Maresc efectele proaste ale "reformelor" tembele ale PSD. Vai de noi.
6
1
Usr plys are di tati contracte raja-dialex, prietenii stroedumutr@che, Prof spagari umc, bisnitari buticari, votati oameni nou
5
0
Acest gunoi cu nume istoric PNL
11
0
Nu noi am vrut asa...... ???? Asa ne trebuie !!!
13
0
in barlogul plavanului asa cum hitler discuta in barlogul lupului ... acest plavan isi arata deja apucaturile de dictator nu tine cont de nimeni si de nimic, a numit sefi la dna dicot etc cum a vrut el fara sa tina cont de avize face ce vrea el ca un dictator nazist si pentru ca romanii ai permit si asi merita soarta
11
1
votez usr la alegeri
9
13
Alianta PSD cu PNL continua.De ce sa va aliati voi cu opozantii PSD--ului mai bine va aliati cu PSD..Sictir PNL !
13
1
atat de catre presedinte un pnl total, cum a fost odata comunisti, de ce? pai nun pricepeti bre....finca-i rost de ....iar romanasi pentru o frimitura sunt copii de ...batatura!
11
0
dupa declaratiile date prin televiziuni pnl vrea puterea dupa care osa creasca euro gazele mincarea baga tara in criza si osa ii dora in cot daca nu osa fie bani de pensii si salarii si mai bine PSD osa fie vinovat
15
0
partidul asta de ipocriti trebuie tras pe dreapta!
16
2
cred ca au hotarat ca si romanii sunt non grata, veti vedea dupa alegeri daca le dati crezare...
21
5
Partid non grata este si PNL in frunte cu plavanul de la cotroceni.
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614