REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SURSE. PSD a DECIS: când se va da amnistia și grațierea

SURSE. PSD a DECIS: când se va da amnistia și grațierea

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 329

Liderii PSD s-au reunit în biroul lui Liviu Dragnea, înainte de ședința Consiliului Național al PSD.

Surse participante la ședință susțin că în cadrul discuțiilor s-a decis ca OUG pentru amnistie și grațiere să fie dată până pe data de 15 ianuarie.

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, a susţinut un discurs în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, duminică seara. Acesta a făcut apel la prim-ministru şi la ministrul Justiţiei să adopte ordonanţa de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

"Eu, ca cetăţean al acestei ţări, vă rog şi vă încurajez la modul cel mai sincer să faceţi dreptate şi anume să vă folosiţi prerogativa constituţională şi să daţi amnistia şi graţierea în Romania anului 100", a afirmat Oprişan, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai cu gratierea o data ca am niste ponturi belea !!
1
0
Va da Dragnea muie cat nu puteti voi sa duceti. Dar si voua va place ca ati mai luat. Muistilor, futu-va-n gura sa va fut.
2
0
Unde sunt ONGurile care apara drepturile femeilor,al copiiilor?pt ca aceste persoane vor avea de suferit primele dupa eliberarea puscariasilor.Luati banii degeaba si nu aparati pe nimeni. Unde sunt popii care zbierau ca apara familia traditionala? Ah,popii se roaga pt sanatatea pesedistilor ca sa dea legi de eliberare a puscariasilor.Apoi se roaga pt victimele lor!!!!
5
2
pesedei blestemati cu diferite reduceri deja ne-ati facut viata grea cu infractorii ,acuma liberi datorita voua acuma umbla chipurile cu colindu,zgomot mare fara nici o intelegere,acuma daca dati si amnistia cine o sa mai aiba curaj sa plece de acasa,muiepesede,muiedracnea la moarte cu voi la fel ca ceausestii
5
2
Au ajuns lichelele si hotii sa faca dreptateeeee!!!!! Oarba dupa voi in case.Toti parlamentarii psd alde cu nume si prenume din actualul parlament veti face puscarie pt atentat la siguranta cetatenilor la primul act infractional comis de un puscarias pe care voi il scoateti mai repede din puscarie.Ati distrus si mai distrugeti familii de romani pt ca puscariasii scosi de voi violeaza si talharesc femeile.Psd si aldeo sa faceti puscarie pt faptele puscariasilor.
5
1
Daca se da OUG pt gratiere, iesim in strada impreuna cu toti fostii mei colegi studenti de la Poarta Alba. Platesc eu artificiile, purceii si viteii la protap, bautura si curvele. Hai liberare !
2
3
Voi asteptati-o pe 15 ian.ca se publica in MO intre craciun si revelion!Degeaba o retragem apoi caci in penal si un minut dupa publicare produce efecte juridice ce sunt mai favorabile ocnasilor!
5
0
Faceti asta cretinilor si veti fi trasi in teapa!!!
6
4
Cine dracu se mai uita-n gura astora? Poate surdo mutii! Scuzele de rigoare pentru metafora!
3
2
Muie pensionar si alte zdrente care ne suge pula la tot psd.sa vina gratierea sa moara pulimea rezist.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920