REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SURSE - PSD pregătește o lovitură importantă în Parlament

SURSE - PSD pregătește o lovitură importantă în Parlament

Replica API 4 martie 2017 | 01:28 368

Scăpați de presiunea străzii, liderii coaliției de guvernare încearcă să își trimită oamenii în funcții de conducere la instituții cheie, din punct de vedere politic. Acesta este și cazul Televiziunii Naționale sau a Radioului Public.

La conducerea celor două instituții se află oameni care nu fac parte din tabăra PSD, iar acest lucru îi nemulțumește pe liderii coaliției. Surse politice convergente ne-au precizat că s-a pus deja în mișcare planul pentru schimbarea celor două conduceri.

În Parlament a ajuns, la Comisiile de Buget Finanțe, raportul de execuție bugetară pentru anul 2015 al SRTV. Acesta intră în analiză parlamentară, iar apoi este trimis la Comisiile reunite de Cultură, care gestionează soarta celor două instituții.

Dacă se descoperă nereguli în raportul de execuție bugetară și acesta primește un vot negativ în plenul Parlamentului, atunci Consiliul de Administrație este demis automat. Interesant este faptul că actuala conducere a Televiziunii Naționale a fost votată în Parlament anul 2016, iar dacă va fi să fie demisă, va plăti pentru faptele petrecute în anul 2015.

Surse parlamentare susțin că principalul favorit pentru funcția președintele director general al TVR este fostul senator PSD, Georgică Severin, președinte al Comisiei de Cultură din Senat, în legislatura 2012-2016, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draknea nu se potoleste ...e kamikazze...ori el ori noi...e care pe care...
0
0
astia sunt haotici si loviti de retard. Ar trebui cazati mai repede la psihiatrie si averile recuperate extins... si umpluta vistieria statului la loc.
6
1
toti boii analfabeti sunt numiti la stat sa fure cat se mai poate ,il vedeti voi pe taranul dragnea ,tatarul ponta, imbecilul fagadau ,mu..istele firea olguta ,sa lucreze in particular ? doar la stat acolo pot sa fure . cred ca trebuie modificata legea : primarii,parlamentarii , sa nu aibe mai mult de doua mandate ,salariatii din deconcentrate max 10 ani la stat stagiatura putina experienta si out in privat pt ca esti mare expert te cauta lumea as ganditi voi talharilor
6
1
potoliti-va odata cu atatea pomeni, nu ati realizat inca - nu mai sunteti in campanie electorala, ati mintit, ati fraierit, ati furat, puneti punct, ne vom trezi ca nu vom mai primi pensii in viitorul apropioat. Orice sac are un fund.Ne-ati dat la pensie 10 lei si ne luati 100. Va -ti dat la salarii si pensii fara numar si nuy realizati dezastrul in care ne afundati Copii vi i_ati asigurat, nu va mai intereseaza nimic. Va returnez cu drag acei 10 lei. cineva a pus candva o intrebare de bun simt mecanicului gragnea: din ce salariu si_a realizat, pe doua strazi, acea cocioba ce se desfasoara pt
7
1
daca nu-ti comvine urmeaza indemnu lui base si celor ce nu le place aici, ia intreaba-ti parintii vezi ce zic poate .....
1
7
Ciuma rosie nu se dezminte!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369