REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SURSE România TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoare

SURSE România TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoare

Replica API 17 mai 2019 | 00:20 708

România TV a difuzat o informație, vineri seara, conform căreia, potrivit unor surse, Radu Mazăre a evadat din închisoarea în care era închis în Madagascar, cu doar 3 zile înainte de a fi extrădat în România. Culmea, evadarea lui Mazăre vine chiar în ziua în care România a trimis o echipă de polițiști în statul african pentru a-l aduce pe fostul edil al Constanței.

Poliția Română a demarat formalitățile necesare aducerii în țară a lui Radu Mazăre, subliniind că a fost constituită o escortă care se va deplasa în Madagascar, fostul primar al Constanței urmând a fi adus în țară luni, 20 mai, informează IGPR.

UPDATE - Ce spun reprezentanţii IGPR:

"În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nici o informare oficială în acest sens".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii facem frumoasa surpriza sa il intampinam cum se cuvine ,luni cand va sosi sa ii aducem 3 care alegorice cu brazilience in ele ca sa il transporte de la Aeroport la Facultate
1
0
Bey fratilor mie mi-a placut mult cand sr lauda Mazare dupa ce s-a vazut in Madagaskar cum se dadea el cu korokoaTza aia de 12 mp zmeul adica.Avea buzele albe de la drog cred
0
0
de aceea te respectam , nici un primar nu va face ce ai facut tu , si bune si rele .In continuare dovedesti ca esti mai destept ca multi altii . Da , ai furat , dar s-a vazut ceva bun si in oras . La ora actuala orasul arata ca Falticeni sau calarasi , adica un oras anonim, murdar , nesistematizat.....doar zonele de publicitate . Radule , au inchis PIATA OVIDIU , legendarul punct de atractie , acolo unde mii de autocare au adus turisti ! este incredibil ce fac actualii !
1
2
Legenda vie, bravo...te iubim
5
2
Mancami ati pula de distrusi omul e legenda vie a smekeriei
7
1
O sa ii sugeti sosetele lu Mazare!
3
4
Urmaorul episod din Las Fierbinti probabil se va face la Kogalniceanu unde primarita a inaugurat statuile lui Kogalniceanu si regele Ferdinand dar niciuna din statui nu seamana prea mult cu personajul pe care ar fi trebuit sa il desemneze. Mai mult primarita s-a enervat cand a fost intrebata pe fb cat au costat cele doua busturi ratate si cine le-a facut!!!!
10
0
Muuiie-psd!!! E zvon scornit la cartierul general al psd , din HenriKoanda.
8
1
Mazare, pregateste sapunul! O sa ti-l indese baietii! Oricum te prind si te aduc in Romania! Nu scapi, fraiere!
19
1
Sugi pula johannis impreuna cu gasca ta de borfasi securisti MUIE FARA NUMAR.ACUM ESTI CINSTIT MANACAMIAI PULA DE ZFREANTA SI JAVRA DUPA CE AI FURAT 6 CASE BORFASULE.
6
20
Din cartierul henri coanda se precizeaza ca planul de zbor a fost aprobat fara croncaneli. A zburat cu zmeul. S-ar putea sa apara. Fiti cu ochii pe cer. Vine mazare si pleaca kovesi.
13
3
Pe langa faptul ca esti cretin si mare dobitoc o arzi si cu presupuneri. De unde stii tu ca dosarele sunt fabricate bai cap de pluta, asa crezi tu, simti tu in urina, boul baltii ?
15
2
cu doar o sursa e mai degraba o mare vrajeala. nici eu nu zic ca e nevinovat !... e de 10x vinovat, astfel merita 90 ani de parnaie
20
1
Informatia ca Mazare va fi adus luni in tara , nu trebuia data publicitatii ! Asa oamenii lui Mazare s-au grabit sa-l scoata din parnaie ! Nu putea evada fara complici din "afara" !
17
5
securistoizii useristi ii vor capul, vor sange ptpublicul lor. Nu zic ca e nevinovat, dar nu asa sa te joci cu soarta unui om oricare ar fi el. Unele din dosare sunt facute la comanda de pe vremea lui Baselu dovada ca s au clasat sau a fost achitat. Muie pesedeu muie uesereu
1
35

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920